Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:20:25 μμ

Πολιτική

Τoυς λόγους για τους οποίους ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) και ο πρόεδρος του, κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης ζητούν διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την παραχώρηση ή όχι ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα, ανέλυσε   ο βουλευτής Σερρών του κόμματος κ. Ηλίας Πολατίδης σε μία κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κιλκίς.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 06:57

ΝΟΔΕ προς ΜΜΕ: Με σφραγίδα και λογότυπο οι ανακοινώσεις μας!

Γράφτηκε από τον

Μια περίεργη κατ’ αρχήν ανακοίνωση εκδόθηκε από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας. Περίεργη διότι οι συντάκτες της λένε τα αυτονόητα: Οι επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος, λένε, καταχωρίζονται σε έγγραφα με σφραγίδα και υπογραφές. Προέχει  όμως η δημοσίευση αυτούσιας της ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ που υπογράφουν ο πρόεδρος Πρόδρομος Πεντζερετζής και ο γενικός γραμματέας Τριαντάφυλλος Ρωμανίδης, ο οποίος προ μηνών είχε παραιτηθεί, αλλά φαίνεται ότι ανακάλεσε την παραίτησή του μετά την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 08:20

Πλήττουν και διχάζουν τη Ν.Δ. όσοι επιτίθενται στον Μπαλάσκα

Γράφτηκε από τον

Η πολιτική καταδίκη εκείνων που επιτίθενται στο Νομάρχη Ευάγγελο Μπαλάσκα καταγράφεται με έντονο τρόπο στο ψήφισμα που ενέκρινε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατία που συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης στο Κιλκίς.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 08:13

Οφείλουμε πρώτα να σώσουμε τη χώρα

Γράφτηκε από τον

Εάν η Ελλάδα σήμερα βιώνει μια τεράστια κρίση αναξιοπιστίας -και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό- οφείλεται και στο γεγονός ότι η απελθούσα Κυβέρνηση, ούτε για μια χρονιά, από τα πέντε-πεντέμισι χρόνια που έμεινε στην εξουσία, δεν κατάφερε να παρουσιάσει στοιχεία ακριβή. Αντίθετα, τα στοιχεία απείχαν πολύ από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα σήμερα όταν συμμετέχουμε στις διεθνείς συναντήσεις, να αντιμετωπίζουμε κάποιους που μας κουνάνε το δάκτυλο, ότι «μας λέτε ψέματα διαρκώς».

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 12:27

Πόλεμος μέχρις εσχάτων

Γράφτηκε από τον

Στη Ρηγίλλης κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» ενόψει της κατάθεσης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της υπόθεσης -σκανδάλου της Ζίμενς. Και τούτο διότι ο κ. Μητσοτάκης προειδοποιεί ότι θα αναφερθεί στο ρόλο που διαδραμάτισε το πολιτικό χρήμα στην πτώση της κυβέρνησής του το 1993.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 11:24

Τελικά ο Σάββας αποπέμφθηκε άνευ λόγου και αιτίας

Γράφτηκε από τον

Ήταν Άνοιξη του 2006 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των ομολόγων, στο οποίο εξαιτίας της φύσης του ήταν μπλεγμένη η ηγεσία του οικονομικού κύκλου της κυβέρνησης. Μόνο που το κατεστημένο της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας   δεν ήταν δυνατό να ενοχοποιήσει ουσιαστικά την κορυφή της κυβέρνησης και επέλεξε τον αδύναμο και …περιφερειακό κρίκο, τον υπουργό Απασχόλησης τότε Σάββα Τσιτουρίδη.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 11:23

Ικανοποίηση Παραστατίδη για Κοινωνικό Φαρμακείο

Γράφτηκε από τον

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την πρωτοβουλία φορέων του νομού για ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου- Ιατρείου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η νέα αυτή μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης σε αναξιοπαθούντες πολίτες, θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση με τη συμμετοχή τόσο επιστημόνων όσο και πολιτών. Την υλοποίηση του έργου έχουν αναλάβει ο Φαρμακευτικός και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς και το Σωματείο Διανεμητικού ΔΙ.ΛΟ.ΦΑ.ΚΙΛ.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010 14:40

Μελετάμε τα προβλήματα του Περιφερειακού Τύπου

Γράφτηκε από τον

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στην αναφορά του βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ., Κώστα Κιλτίδη, η οποία και αφορούσε επιστολή του εκδότη του ν. Κιλκίς Κώστα Τερζενίδη προς τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για τα προβλήματα και το μέλλον του περιφερειακού Τύπου.

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 09:59

Και τώρα για τα σπίτια μας αγωνιζόμαστε οι Έλληνες

Γράφτηκε από τον

Το περιεχόμενο του νέου πατριωτισμού, συνυφασμένου στις μέρες μας με τη οικονομία, ανέπτυξε ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης στην ομιλία του το μεσημέρι της Κυριακής με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του πολιτικού του γραφείου.
« Αν αντιμετωπίζαμε μια ένοπλη επίθεση θα υπερασπιζόμασταν όλοι τα σπίτια μας, την πατρίδα μας. Και τώρα, την ίδια απειλή αντιμετωπίζουμε, η κρίση μπορεί να απειλήσει τα σπίτια μας, να χάσουν κάποιοι τα σπίτια τους…

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 09:58

Καθοριστική συνάντηση Πεταλωτή με Ε.Ι.Η.Ε.Ε.

Γράφτηκε από τον

Καθοριστική συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιώργο Πεταλωτή είχε την περασμένη Πέμπτη το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, σε μια κρίσιμη καμπή για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης, δεδομένου ότι η οικονομική κρίση  έχει δημιουργήσει δυσεπίλυτα προβλήματα στους εκδότες της Περιφέρειας.