Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 3:59:57 μμ

Πολιτική

«Η Κίνηση Πολιτών Κιλκίς μετά τα δραματικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή μεγάλου μέρους του δασικού πλούτου της χώρας και τον θάνατο συμπατριωτών μας, κρίνει επιβεβλημένο να θίξει κάποια βασικά αίτια για την εκδήλωση των πυρκαγιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση.
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:02

Μήνυμα νίκης από Κιλτίδη

Γράφτηκε από τον
 Το μήνυμα της νίκης της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που εγγυάται την προοπτική και την ευημερία του τόπου διατράνωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης από το Πολύπετρο, από όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:34

Αισιοδοξία στον ΛΑ.Ο.Σ.

Γράφτηκε από τον
Σίγουροι πως θα ξεπεράσουν το ποσοστό 3,3% (2.535 ψήφοι) των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών είναι οι υποψήφιοι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο Κιλκίς.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:21

«Υπάρχει ΑΛΛΟΣ δρόμος, το ΚΚΕ»

Γράφτηκε από τον
Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ από το γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Κούρο, που τόνισε πως «καθαρή καταδίκη της πολιτικής του δικομματισμού δεν υπάρχει άλλη από την ψήφο στο ΚΚΕ»
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 13:02

Πανέτοιμος ο ΣΥΝ

Γράφτηκε από τον
Με τα ονόματα που αποκαλύψαμε έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στο ν. Κιλκίς.
Ο υπ. Βουλευτής κ.  Θεόδωρος Πασσαλίδης, την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε και μίλησε στα παρακάτω χωριά, αναλύοντας τις θέσεις της Ν.Δ.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 12:57

Νέα Αλλαγή μετά τις κάλπες

Γράφτηκε από τον
Από τα ορεινά χωριά του Δήμου Κρουσίων ξεκίνησε επίσημα τις προεκλογικές του περιοδείες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδης.
Έτσι την περασμένη Παρασκευή 24 Αυγούστου βρέθηκε στα χωριά Ελληνικό, Θεοδόσια, Ριζανά και Ίσωμα.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 12:55

Άμεση δράση τώρα πριν είναι αργά

Γράφτηκε από τον

H Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία: Μέτρα για τα δάση του νομού

«Η πρωτοφανής πύρινη λαίλαπα που έχει καταστρέψει δάση, σπίτια και νοικοκυριά και έχει στοιχίσει σε δεκάδες ανθρώπινες ζωές έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός οργανωμένου σχεδίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, με επικεφαλής το νομαρχιακό σύμβουλο Κώστα Χαλίτσιο.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 04:02

Επίσκεψη Κιλτίδη στην Πυροσβεστική

Γράφτηκε από τον
 Συνεργασία με το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς κ. Αριστείδη Μαυρόπουλο και με στελέχη της υπηρεσίας είχε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο ν. Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 05:33

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων

Γράφτηκε από τον
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητή, Γιώργου Τσιότρα, συγκροτήθηκαν και λειτουργούν οι Τοπικές Επιτροπές Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η Επιτροπή του Νομού Θεσσαλονίκης είναι υπό την προεδρία του κ. Τσιότρα, ενώ στις Επιτροπές των άλλων έξι Νομών της Περιφέρειας προεδρεύουν οι Προϊστάμενοι των Τοπικών Διευθύνσεων Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης της Περιφέρειας.