Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 6:27:12 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2008 10:31

Επίσκεψη και επαφές Κιλτίδη στη Σουηδία

Γράφτηκε από τον
Τριήμερη επίσκεψη στη Σουηδία πραγματοποιεί από τις 16  έως τις 18 Μαΐου ο Υφυπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα της Σκανδιναβίας ο κ. Κιλτίδης θα έχει συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Γεωργίας στη Στοκχόλμη για την αξιοποίηση της βιομάζας, ενώ θα επισκεφθεί τις ελληνικές κοινότητες Ρίνκεμπι της Βόρειας Στοκχόλμης, Σόλνα της κεντρικής και Σέρχολμεν της Νότιας Στοκχόλμης.
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 14:01

«Άστραψε» ο Σ. Τσιτουρίδης με βολές κατά πάντων

Γράφτηκε από τον
 Στο κίνημα των γαλάζιων «διαφωνούντων» εισήλθε με επίσημο τρόπο από την Κυριακή ο βουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης με τη συνέντευξή του στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής.
Ο πρώην Υπουργός προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση τόσο εντός, όσο και κυρίως εκτός νομού με τις δηκτικές απαντήσεις του σε κρίσιμα θέμα τα της επικαιρότητας, όπου φρόντισε να πάρει αποστάσεις χωρίς βεβαίως να υπερβεί τα κομματικά εσκαμμένα για ευνόητους λόγους.
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 13:51

«Πράσινες» εκλογές άνευ αντιπάλων

Γράφτηκε από τον
 Οι πλέον αδιάφορες εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος προσέρχονται για τρίτη φορά από τον Νοέμβριο του 2007, όταν επανεξέλεξαν τον κ. Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις κάλπες για να αναδείξουν συντονιστές και μέλη στη νομαρχιακή και στις δημοτικές τους οργανώσεις. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μικρό όπως καταφάνηκε τόσο από τις διαδικασίες  διαλόγου που προηγήθηκαν στις οργανώσεις, όσο και από την σχεδόν μηδενική προσφορά υποψηφιοτήτων για τα εν λόγω όργανα.
Αναφορά του Επιμελητηρίου, των εμπορικών συλλόγων και επαγγελματικών σωματείων του νομού ως προς τις προϋποθέσεις ένταξης σε επενδυτικό πρόγραμμα ΠΕΠ για το εμπόριο και τις υπηρεσίες κατέθεσε ο βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης.
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 05:45

Το κράτος αναλαμβάνει την ενεργοποίηση δικαιωμάτων

Γράφτηκε από τον
Απαλλάσσονται από το κόστος ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Με απόφαση των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας – Οικονομικών την ετήσια δαπάνη της αίτησης συμπληρωματικής  ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης από το 2009 και εντεύθεν  αναλαμβάνει να καλύψει ο κρατικός προϋπολογισμός.
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 04:43

Σύσκεψη Κ. Κιλτίδη για αντιπυρική προστασία

Γράφτηκε από τον
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, συγκάλεσε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και  Φυσικού Περιβάλλοντος και των Δασικών Αρχών των Περιφερειών της χώρας  με αντικείμενο την καλύτερη οργάνωση  των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας στο πλαίσιο της  αντιπυρικής περιόδου.
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 04:20

Την αναδάσωση της Πεντέλης «υπόγραψε» ο K. Κιλτίδης

Γράφτηκε από τον
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε χθες μνημόνιο συνεργασίας με τους Δήμους Νέας Πεντέλης, Μελισσίων και Κηφισιάς, για τη μελέτη και εκτέλεση έργων αναδάσωσης και αποκατάστασης του δασικού οικοσυστήματος, προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις του Πεντελικού Όρους. Αντικείμενο της υπογραφείσας προγραμματικής σύμβασης είναι η εκτέλεση μελετών και έργων που αφορούν κυρίως στην αναδάσωση, στη βελτίωση του οικοτόπου, στην αειφορική διαχείριση των υδάτων και την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής καθώς και στη δημιουργία υποδομής και προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αντιπυρικής προστασίας.
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 04:15

Σε Αίγυπτο και Κύπρο Ο Σ. Τσιτουρίδης

Γράφτηκε από τον
 Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα μεταβεί στην Αίγυπτο στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, για να συμμετέχει σε συναντήσεις της Ατλαντικής Συμμαχίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κάιρο από την Τρίτη 13 μέχρι την Πέμπτη 15 Μαΐου, και στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 16  Μαΐου.
Παρασκευή, 09 Μαΐου 2008 05:22

Στις εκδηλώσεις Ολοκαυτώματος της Νάουσας ο Κ. Κιλτίδης

Γράφτηκε από τον
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις  της 186ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας από τα τουρκικά στρατεύματα τον Απρίλιο του 1822.
 Με τα στελέχη της ΝΟΔΕ  ΝΔ ν. Κιλκίς καθώς και με τους προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος είχε συνάντηση την περασμένη Τετάρτη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης  και  τους παρέθεσε δείπνο στη Λέσχη Κυνηγών Κιλκίς με την ευκαιρία των γιορτών.