Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 7:31:45 πμ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 22:18

Η πίτα της ΕΠΣΚ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία παραγόντων του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, η ετήσια “Γιορτή Ποδοσφαίρου” της ΕΠΣ Κιλκίς.


Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, την εκδήλωση κοπής της πίτας τη ΕΠΣ Κιλκίς τίμησαν Πρόεδροι ενώσεων ο Βουλευτής του νομού Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Βεργίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, ο κ. Κ. Παπαδάκης εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς και Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, και την πίτα έκοψε  ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Δαμιανίδης. Βραβεύτηκε  ο  Πρόεδρος  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, (το παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γκαγκάτσης)  από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλου.
Ο Πρόεδρος  της ΕΠΟ κ. Γραμμένος  βράβευσε τον Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, πρώην Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του Μακεδονικού Δροσάτου ο Γιώργος Παναγιωτίδης τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Βουλευτή κ. Γεωργαντά.
Απονεμήθηκαν επίσης και όλα τα υπόλοιπα  βραβεία που είχαν προαναγγελθεί.