Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 5:49:30 πμ
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 21:06

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου- Ευρωπός 5-0
Πεντάσφαιρος πρωτοπόρος
Πεντάρα ο πρωτοπόρος, έξι οι βαθμοί της διαφοράς από το δεύτερο Κιλκισιακό, αν νικήσει ο τελευταίος στο παιχνίδι που αναβλήθηκε. Εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους που το έκανε ευκολότερο με τρία τέρματα ο Τοπχαράς. Τα άλλα δυο πέτυχαν ο Παρπουρτζής κι ο Γκέρτσος. Έτερον ουδέν, τα λέει όλα το σκορ.

 

 

Μεγ. Βρύση - Ποντοηράκλεια 6-0
Το σκορ τα λέει όλα
Κι εδώ δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Ο Κυριακίδης με τον Διονυσιάδη δημιουργούσαν και εκτελούσαν. Τελικός απολογισμός: τρία τέρματα έκαστος και αμφότεροι. Ο Κεραυνός άντεξε μέχρι το 44' αλλά ύστερα ξεκίνησε ο0 χορός τερμάτων από το "φονικό" δίδυμο του Αστέρα.

 

Κιλκισιακός-ΑΕ Πολυκάστρου 1-1
Γιαλαντζί ντέρμπι
Θα περίμενε κανείς από δυο ιστορικές ομάδες του νομού να πρωταγωνιστήσουν σε ένα όμορφο παιχνίδι. Αντ' αυτού οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα φλύαρο παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος φάσεις. Ο Κιλκσιακός προηγήθηκε με τον νεοαποκτηθέντα Αγριμάκη, είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν είχε ουσία.
Η ΑΕΠ κατώτερη του αναμενομένου ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 88' όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού και ο Χατζηιωαννίδης δεν αστόχησε. Τώρα ο Κιλκισιακός απέχει ουκ ολίγους βαθμούς από την κορυφή κι αν συνεχίσει την απώλεια βαθμών δεν είναι μακριά η απώλεια των μπαράζ ανόδου.

 

Κρηστώνη- Π. Αγιονέρι 1-1
Το πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες και το τελικό 1-1 επισφράγισε με δίκαιο τρόπο τις προσπάθειές τους. Ο Ατρόμητος ήταν βελτιωμένος, πάλαιψε για να πάρει βαθμό και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος. έχασε ευκαιρίες και προηγήθηκε με τον Πάντσεφ. Το τέρμα των φιλοξενουμένων ξύπνησε τους γηπεδούχους, ανέλαβαν την πρωτοβουλία, και ισοφάρισαν με τον Κασμερίδη. Καλό παιχνίδι με φάσεις και χαμένες ευκαιρίες και γενικώς δίκαιο αποτέλεσμα.

 

Πλαγιά-Λεβεντοχώρι 1-0
Στοπ από τα δοκάρια
Με ένα γκολ που σημείωσε ο Α. Κόλα στο 88' κρίθηκε η τύχη του αγώνα. Ευκαιρίες για τέρματα υπήρξαν κάμποσες και εκατέρωθεν, αλλά ...
Οι φιλοξενούμενοι ιδιαίτερα τα έχουν με την τύχη τους καθώς τρεις φορές έφτασαν στην ..πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαν καθώς τα δοκάρια του Κυριακίδη αποδείχτηκαν ανυπέρβλητος φράχτης.

 

Πάικο - Εθνικός Σ. Μουριών 1-0
Έστω και μέτριο νίκησε
Δεν ήταν τόσο καλό, όσο μας είχε συνηθίσει, το Πάικο αλλά κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ψυχωμένο Εθνικό. Οι φιλοξενούμενοι παρότι στερήθηκαν των υπηρεσιών τεσσάρων παικτών τους που έφυγαν με μεταγραφή προέβαλαν ισχυρή αντίσταση και κάμφθηκαν στο 65' με το τέρμα του Αρδάλη. Στα αξιοσημείωτα ή επιστροφή του Χατζηασλανίδη στη Γουμένισσα ύστερα από 1,5 χρόνο στον Λεβέντη.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Επτάλοφος-Ευρωπός 5-0
Κιλκισιακός-ΑΕ Πολυκάστρου 1-1
Πάικο-Σ. Μουριών 1-0
Πλαγιά-Λεβεντοχώρι 1-0
Κρηστώνη - Π. Αγιονέρι 1-1
Μ. Βρύση-Ποντοηράκλεια 6-0

 

Η βαθμολογία
Επτάλοφος 40
Κιλκισιακός 31
Μ. Βρύση 30
ΑΕ Πολυκάστρου 25
Πάικο 24
Πλαγιά 23
Λεβεντοχώρι 21
Κρηστώνη 19
Εθνικός Σ. Μουριών 18
Ευρωπός 10
Ποντοηράκλεια 10
Π. Αγιονέρι 10
Πευκόδασος 6