Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 7:06:05 μμ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 16:36

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

“Συνεχίζεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό και με βάση τα τωρινά δεδομένα, το ενδεχόμενο για τον ιστορικό σύλλογο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ εθνική,

γίνεται όλο και πιο ορατό. Οι μέρες περνούν βασανιστικά, οι δύο προσπάθειες για γενική συνέλευση απέβησαν άκαρπες και η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση διοίκησης κρατά την ομάδα εγκλωβισμένη”, είχαμε γράψει στις 28 Ιουνίου στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, και δυστυχώς, τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά τις έντονες προσπάθειες των ανθρώπων του Κιλκισιακού να υπάρξει συνέχεια και λύση.
Η απερχόμενη διοίκηση έγκαιρα και πριν τη λήξη του πρωταθλήματος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να συνεχίσει χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία αντίδραση.
Από την άλλη μεριά, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όσοι αρκούνταν εδώ και καιρό σε κριτική από… απόσταση, δεν μπήκαν στον κόπο να εμφανιστούν, δοθείσης ευκαιρίας, και αδιαφόρησαν, σε αντίθεση με όσα διατείνονταν κατά καιρούς από τα… καφενεία. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται με πικρία από τους ανθρώπους της απερχόμενης διοίκησης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως για ορισμένους η αγάπη προς τον Κιλκισιακό είναι μόνο στα λόγια.
Ο σύλλογος δεν έχει χρέη, με τη μεθοδική δουλειά των προηγούμενων χρόνων διαθέτει σύγχρονο προπονητήριο και ακαδημία, εντούτοις οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον μαρασμό, καθώς οι παράγοντες, επιχειρηματίες και φορείς της περιοχής σφυρίζουν… αδιάφορα.
Τα χρονικά περιθώρια μειώνονται ασφυκτικά, με δεδομένο πως έχει ήδη δοθεί παράταση μέχρι τις 5 Αυγούστου, για να δηλωθεί συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, με τις εξελίξεις να παραμένουν απρόβλεπτες και την αγωνία να μεγαλώνει.
Ας ελπίσουμε πως έστω και την ύστατη στιγμή θα βρεθούν οι φίλοι του Κιλκισιακού που θα μπουν μπροστά και θα δώσουν συνέχεια στις επίπονες προσπάθειες όσων μέχρι τώρα κράτησαν ζωντανή την ομάδα και δημιούργησαν μια πολύτιμη υποδομή για τη νεολαία της πόλης και όχι μόνο.