Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2025, 1:33:26 πμ
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025 20:51

Πριν τη μάχη με τη Στεάουα, ο ΠΑΟΚ εντείνει την προετοιμασία του

Πριν από την πρώτη αναμέτρηση για τα Play Off του Europa League κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου (Πέμπτη 13/2, 22:00), στον ΠΑΟΚ εντείνουν την προετοιμασία τους, ευελπιστώντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η προπόνηση την Τρίτη ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και παιχνίδι σε τέσσερις εστίες. Οι Φεντόρ Τσάλοφ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ωστόσο δεν είναι δεδομένο πως θα προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι κόντρα στους συμπατριώτες του. Παράλληλα, οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ υποβλήθηκαν και σήμερα σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (12/2), οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά. Νωρίτερα, στις 13:00 στην Τούμπα, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, όπου τον Λουτσέσκου θα πλαισιώσει ο Σουαλιό Μεϊτέ.

Η Στεάουα θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα και θα παραχωρήσει τη δική της συνέντευξη Τύπου στις 18:30.

Δείτε όλη την ροή ειδήσεων

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Politic.gr