Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024, 8:21:12 μμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 20:37

Προβολή και προώθηση του τζούντο με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη το 2024

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης συναντήθηκε με τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στο τζούντο Θεόδωρο Τσελίδη. «Υποδέχθηκα στο γραφείο μου, μαζί με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Κούλα Γιαννακίδου, τον Θοδωρή Τσελίδη, τον γίγαντα που μας έκανε υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατακτώντας το πρώτο για την Ελλάδα μετάλλιο», δήλωσε ο κ.

Αγγελούδης και πρόσθεσε ότι είχε τη δυνατότητα να τον συγχαρεί και να τον ευχαριστήσει για την αγωνιστικότητά του, το ήθος και τη σεμνότητά του.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι μαζί με τον Ολυμπιονίκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τζούντο Δημήτρη Μιχαηλίδη συμφώνησαν για τη διεξαγωγή ενός αγώνα επίδειξης και προώθησης του αθλήματος την επόμενη χρονιά σε ένα από τα τοπόσημα της πόλης. «Τους διαβεβαίωσα ακόμη για την ενεργή υποστήριξή μας στη διοργάνωση του European Cup, που θα φέρει στη Θεσσαλονίκη πάνω από 400 αθλητές στα τέλη Νοεμβρίου», τόνισε ο κ. Αγγελούδης, προσθέτοντας ότι η διοργάνωση θα ενταχθεί στο νέο θεσμό των Αλεξάνδρειων που εγκαινιάζεται το 2025. «Θοδωρή σε ευχαριστούμε!»

Δείτε όλη την ροή ειδήσεων

Πηγή: Politic.gr