Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2025, 1:02:53 πμ
Πέμπτη, 15 Μαϊος 2014 22:59

Αναπτύσσει το πρόγραμμά του εισπράττει αποδοχή του κόσμου

Συντάκτης:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tonikidhs-horia
Με περιοδείες σε οικισμούς και καταστήματα της Αγοράς του Κιλκίς συνέχισε το τριήμερο 9 – 11 Μαΐου την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Τονικίδης, συνοδευόμενος πάντα από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Την Παρασκευή 9 Μαΐου ο κ. Τονικίδης έγινε με ενθουσιασμό δεκτός σε ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ, ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ, ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ, ΜΕΓ.ΒΡΥΣΗ και ΒΑΠΤΙΣΤΗ, όπου οι δημότες εξέφρασαν την ολόπλευρη στήριξή τους στον συνδυασμό, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών!
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την κεντρική ομιλία της ημέρας στο ΧΩΡΥΓΙ, ενώπιον πλήθους δημοτών, που με τη παρουσία και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου έστειλαν το δικό τους μήνυμα νίκης!
Το Σάββατο 10 Μαΐου, μετά την πρωινή περιοδεία στην  Αγορά του Κιλκίς, όπου έγινε δέκτης αισθημάτων αποδοχής από πολίτες και μικροπωλητές, ο κ. Τονικίδης επισκέφτηκε το απόγευμα τους οικισμούς ΚΡΗΣΤΩΝΗ, ΚΟΛΧΙΔΑ,  και ΜΑΝΔΡΕΣ, ενώ έκλεισε το βράδυ την περιοδεία του με κεντρική ομιλία στο ΚΑΜΠΑΝΗ.
Στις επαφές του με τους δημότες αλλά και στην ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς επικεντρώθηκε σε θέματα του πρώην Δήμου Γαλλικού, και κυρίως σε αυτά της προσέλκυσης επενδύσεων, της ποιότητας του νερού και αγροτικά, παραθέτοντας τις αντίστοιχες θέσεις του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ».
Επίσης, παραβρέθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου στις κεντρικές για το νομό Κιλκίς εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας των Ποντίων, που πραγματοποιήθηκαν στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου Κιλκίς, τη Νέα Σάντα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τονικίδης επισκέφτηκε ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ, ΞΥΛΟΚΕΡΑΤΙΑ, ΓΑΛΛΙΚΟ και ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
Η ημέρα έκλεισε με μεγάλη συγκέντρωση στη Ν.ΣΑΝΤΑ, που λίγο νωρίτερα είχε τιμήσει τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων. Ο κ. Τονικίδης εκφώνησε στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Κιλκίς την κεντρική ομιλία της ημέρας, αποτείνοντας φόρο τιμής στα θύματα του ποντιακού Ελληνισμού και καταθέτοντας το όραμα του συνδυασμού του για μια νέα ανάπτυξη της περιοχής, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο για τη βιομηχανική δραστηριότητα στο νομό μας.