Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024, 11:20:33 μμ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 18:54

Η ELVIAL στη Hotel Experience 2024

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό ταξίδι δημιουργίας, στην έκθεση Hotel Experience 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2024 στο Ωδείον Αθηνών - Athens Conservatoire, Stand A6.



Στη Hotel Experience η τεχνολογία και ο σχεδιασμός αναμειγνύονται με την τέχνη της φιλοξενίας, ανακαλύπτοντας νέες διαστάσεις στον τομέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και των καινοτόμων εφαρμογών.  Σε έναν κόσμο όπου η τέχνη συναντά τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική, η έκθεση αυτή είναι μια ονειρική σύνθεση όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.  

 

Η Συμμετοχή της ELVIAL

Σε αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα, η ELVIAL παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις της, οι οποίες αναβαθμίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας και την αισθητική των χώρων. Το όραμά της εστιάζει στον συνδυασμό του design και της λειτουργικότητας, προσφέροντας μια ξεχωριστή αίσθηση ευεξίας και άνεσης.

Με έμφαση στη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL δεν ακολουθούν απλά τις σύγχρονες τάσεις, αλλά καθοδηγούν την εξέλιξη στον τομέα της φιλοξενίας, παράλληλα αναδεικνύοντας την αισθητική τελειότητα. Έτσι, η συμμετοχή μας στη Hotel Experience 2024 παρουσιάζει προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες, ξεχωρίζουν και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο χώρο μας και να ανακαλύψετε από κοντά το νέο μας προϊόν ESSENCE SL50 HI² FLAT EDITION!

Συζητήστε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας πώς οι λύσεις της ELVIAL μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο σε έναν ονειρικό προορισμό φιλοξενίας!