Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 7:37:57 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 22:16

Η γαλλική ΔΕΗ επενδύει στην Ποντοηράκλεια

Συντάκτης:
aioliko-parkoΚαι οι έσχατοι έσονται πρώτοι… Η ευαγγελική ρήση επαληθεύεται σε κοσμικό πεδίο καθώς ο Βαρδάρης που καθήλωσε παραγωγικά το ν. Κιλκίς εξελίσσεται στις μέρες μας σε πηγή ενέργειας και πλούτου για το νομό και την χώρα.
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 22:15

Επί ποδός οι δημοτικοί υπάλληλοι για τη ΔΕΘ

Συντάκτης:
dhmotikoi-ypallhloiΣυσκέψεις με σκοπό την προετοιμασία και τη μαζικότερη παρουσία στο σημερινό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη οργάνωσε χθες το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων ν. Κιλκίς, το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και το μεσημέρι στο Πολύκαστρο.
Ακόμα και το κατά τα άλλα «φτωχό» Κιλκίς έχει την τιμητική του στους χρεοφειλέτες προς το Δημόσιο και μάλιστα για χρέη άνω των 150.000 ευρώ έκαστος. Εν προκειμένω εκάστη, καθώς η πρώτη λίστα που …αμελών οφειλετών αφορά εταιρείες (νομικά πρόσωπα) κι όχι φυσικά πρόσωπα.
Από το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 21:42

Τα στελέχη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Συντάκτης:
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κιλκίς, αποκεντρωμένη περιφερειακή υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, που υπάγεται διοικητικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας εδρεύει στο Παλαιό Γυναικόκαστρο.
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 21:36

Αναζητούν ώριμα έργα για ένταξη στο ΕΣΠΑ

Συντάκτης:
gkuntenoudhs-psomiadhsΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με την παρουσία του αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Διονύση Ψωμιάδη, και φορέων του νομού, προκειμένου να εξετασθεί η πορεία των έργων που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ν’ αναζητηθούν νέες προτάσεις που παρουσιάζουν τεχνική ωριμότητα για ένταξη.
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 21:28

Απονομή πτυχίων Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας

Συντάκτης:
stefanidouΤο Σάββατο 3/9/2011 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή απονομής πτυχίων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών : « ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ».Η αίθουσα του Επιμελητηρίου ήταν γεμάτη από γονείς , μαθητές αλλά και φίλους.
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011 21:56

Και το Χέρσο στους δρόμους

Συντάκτης:
herso-oseΚάποτε σταματούσαν εκεί τα τρένα. Κατ’ αρχήν υπήρχαν τρένα και δρομολόγια πυκνά. Και ο σταθμός του Χέρσου εξυπηρετούσε τους κατοίκους του χωριού αλλά όλης της γύρω περιοχής κυρίως για τα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη.
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 18:57

37o Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Κιλκίς

Συντάκτης:
kiklkis-kneΜε κεντρικό ομιλητή το βουλευτή του ΚΚΕ, Θεόδωρο Ιγνατιάδη, πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 18:47

Η 23η Οκτωβρίου επέτειος απελευθέρωσης της Παιονίας

Συντάκτης:
goumenissa-apeleutheroshΗ 23η Οκτωβρίου εφεξής θα τιμάται και εορτάζεται σε ολόκληρη την Παιονία ως ημέρα απελευθέρωσης όχι μόνο της Γουμένισσας,