Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 9:29:29 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

nireasΤο Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” οργανώνει για 8η χρονιά βιωματικό σεμινάριο εκπαίδευσης για ενήλικους υποστηρικτές με τίτλο «Κάθε συμμετοχή έχει αξία…Γίνε εθελοντής στην πρόληψη».
eparxiakos typosΝα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την έμπρακτη στήριξη των Περιφερειακών μέσων ενημέρωσης ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης,
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 18:36

Συνέλαβαν εγκληματική οργάνωση στην Φύσκα

Συντάκτης:
Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας
Συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στο χωριό Φύσκα του Κιλκίς, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 21, 31, 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών, συνελήφθησαν οι τέσσερις νεαροί,οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την κοινωνία της Φύσκας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο οικίες.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, χρησιμοποιώντας Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν νοικιάσει συγκεκριμένα γι’ αυτό το σκοπό, το τελευταίο δεκαήμερο είχαν διαπράξει πέντε κλοπές σε οικίες σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδος και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (300) Ευρώ, μικροσυσκευές, προσωπικά αντικείμενα των παθόντων συνολικής αξίας (1000) Ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας (2500) Ευρώ.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 18:22

Ζητούνται …κορόιδα για τη μεταφορά των μαθητών

Συντάκτης:
mathhtes-metafora-me-leoforioΑν βρεθεί ταξιτζής πρόθυμος να μεταφέρει τα νήπια της Χρυσόπετρας στο νηπιαγωγείο Λαοδικηνού έναντι 4,5 ευρώ μετ’ επιστροφής τη διαδρομή έχει καλώς. Αν όχι, τότε προς δόξαν του Υπουργείου Εσωτερικών τα νήπια της Χρυσόπετρας είτε θα αποχαιρετίσουν το νηπιαγωγείο τους είτε θα μεταφέρονται από τους γονείς τους!
makridhs-vasilisΣε συνέχεια της περσινής ανασκαφής στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, όπου δεκαπέντε Αυστριακοί φοιτητές εκπαιδεύτηκαν στις μεθόδους ανασκαφής, η συνεργασία ανάμεσα στο Τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και του Ινστιτούτου Παλαιοντολογίας της Βιέννης συνεχίστηκε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.
polukastro-euzonoiΕτοιμότητα μελετών και δυνατότητα δημοπράτησης στο τέλος του 2011 έχει η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», όσον αφορά την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι, αρκεί να βρεθούν τα 260 εκατομ. ευρώ που απαιτούνται για το έργο.
epimelitirioΈκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου θα συγκληθεί εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι ο καθορισμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν από τους φορείς του νομού και της Πολιτείας ώστε να ανασχεθεί η διαρκώς διογκούμενη οικονομική αιμορραγία προς τις αγορές και τα καζίνο των Σκοπίων.
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 18:03

Μείωση τζίρου κατά 25% στις εκπτώσεις για το Κιλκίς

Συντάκτης:
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ αντίγραφοΟ οικονομικός απολογισμός των θερινών εκπτώσεων σηματοδότησε εξαιρετικά δύσκολες προοπτικές για τα εμπορικά καταστήματα και το λιανεμπόριο, ειδικότερα της πόλης του Κιλκίς. 
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 18:02

Εκλογή των νέων οργάνων Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων

Συντάκτης:
Τους εκπροσώπους τους στη Γενική Συνέλευση της οικείας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) έως την 9η Σεπτεμβρίου 2011, αναδεικνύουν οι Δήμοι όλης της χώρας. Παράλληλα η Γενική Συνέλευση των ΠΕΔ συγκαλείται την 19η Σεπτεμβρίου 2011 και της ΚΕΔΕ την 30η Σεπτεμβρίου 2011.
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 18:01

Αύξηση πωλήσεων, μείωση μικτών κερδών

Συντάκτης:
alumilΑύξηση των πωλήσεων και μείωση της μικτής και λειτουργικής της κερδοφορίας ανακοίνωσε η ΑΛΟΥΜΥΛ για το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος παρουσίασε σταθεροποίηση των πωλήσεων, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 3,3% στα 98,3 εκατ. ευρώ.