Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Το Σαββάτο 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 5ο ενωσιακό πρωτάθλημα τένις για παιδιά κάτω των 10 ετών, στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο έλαβαν μέρος συνολικά 32 αθλητές από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική. Ο τελικός είχε πρωταγωνιστές δύο δικά μας παιδιά, τον Γιώργο Τσακίδη του Ο.Α. Κιλκίς και τον Γιάννη Παπουνίδη του Ο.Α Ευόσμου, ο οποίος και ήταν ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης.


Στο πρώτο μέρος της τελετής, προσφωνήσεις έκαναν: η Προϊσταμένη του Τμήματος Σ.Π.Ε. στο Κιλκίς κα. Αναστασία Φερεσίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ. κ. Κάτανος Ιωάννης, ο Αντινομάρχης Κιλκίς Νίκος Ορφανίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτρης Φωτιάδης.
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2007 09:47
Π.Α.Σ.Κ. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς : Προϋπολογισμός λιτότητας
Συντάκτης: Eidisis.gr
«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αφού κατόρθωσε με τις εκλογές εξπρές και χωρίς πρόγραμμα να πάρει την εξουσία, είναι έτοιμη να εφαρμόσει την κρυφή ατζέντα των πολιτικών της επιλογών που επιμελώς απέκρυψε κατά την προεκλογική περί-οδο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαί-δευσης Κιλκίς.
Πραγματοποιώντας μέτρια έως κακή εμφάνιση το συγκρότημα της Γουμένισσας γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα εντός έδρας από την ομάδα του ΚΑΟ Δράμας με 68-72, υποχωρώντας στην δωδέκατη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.
Για τους γηπεδούχους το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την ήττα τους, καθώς πέτυχαν μόλις δύο πόντους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να «κυνηγήσουν» τη νίκη.
Για τους γηπεδούχους το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την ήττα τους, καθώς πέτυχαν μόλις δύο πόντους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να «κυνηγήσουν» τη νίκη.
Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «πλήρωσαν» τις απουσίες βασικών πακτών, διατηρώντας το προβάδισμα του σκορ από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Έτσι στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας δυνατά και χωρίς λάθη προηγήθηκαν με 14-8.
Στην επανάληψη ανέβασαν τους ρυθμούς της απόδοσης τους και διεύρυναν ολοένα τη διαφορά με το 25-14 να είναι ενδεικτικό. Η μεγάλη διαφορά στο σκορ έδωσε τη δυνατότητα στο Κιλκισιώτη τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και να δει ευχαριστημένος το τελικό 30-18.
Στην επανάληψη ανέβασαν τους ρυθμούς της απόδοσης τους και διεύρυναν ολοένα τη διαφορά με το 25-14 να είναι ενδεικτικό. Η μεγάλη διαφορά στο σκορ έδωσε τη δυνατότητα στο Κιλκισιώτη τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και να δει ευχαριστημένος το τελικό 30-18.
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007 08:06
Τιμήθηκε για τη 15η χρονιά ο εθελοντής αιμοδότης
Συντάκτης: Eidisis.gr
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007 08:03
Ξαναρχίζει και τελειώνει το αρδευτικό στην Αρτζάν
Συντάκτης: Eidisis.gr
Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων προγραμματίζει η ΚΕΔΚΕ ενόψει της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού το 2008 στη Βουλή, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εκκρεμότητες που αφορούν στα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης. Έτσι την ερχόμενη Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2007, στις 10.30 το πρωί, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ν. Κακλαμάνη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη και στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Αλαβάνο.
Μια από τις μαζικότερες απεργιακές κινητοποιήσεις σημειώθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και στο ν. Κιλκίς. Μπορεί οι πορείες και εν γένει οι συγκεντρώσεις εργαζομένων να μην είχαν πολύ κόσμο, αλλά στους χώρους εργασίας η απεργία έγινε ιδιαιτέρως αισθητή με τα ποσοστά να φτάνουν από το 43% και να αγγίζουν το 85%.