Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 10:28:48 μμ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 21:03

Οι αγώνες του ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς (3-4/12/2022) με μια ματιά

Του Ηλία Ζλατούδη.

Χέρι-χέρι συνέχισαν Κιλκισιακός και Εύρωπος μετά την έκτη αγωνιστική, με τον πρώτο να "αγχώνεται" για λίγο στο τέλος αλλά να πετυχαίνει γκολ ασφαλείας και να κάμπτει την αντίσταση της Ευκαρπίας, και τον δεύτερο να περνά δύσκολα από την Μεγάλη Βρύση με 1-0.

 

Ακόμη πιο δύσκολη η επικράτηση της Α.Ε. Πολυκάστρου, που βρήκε το χρυσό τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στον Εθνικό Αξιούπολης.

Ύστερα από την ήττα του Εθνικού, στην τέταρτη θέση ανέβηκε η Γουμένισσα, η οποία πέτυχε διπλό στο Γερακαριό, και μπορούμε να πούμε ότι πήρε τα πάνω της. Τέλος το Χέρσο δεν είχε πρόβλημα με την Αργυρούπολη και επανήλθε στα "τρίποντα"!

Στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας:

Οι τρεις πρωτοπόροι συνέχισαν εντυπωσιακά! Τα Λιβάδια επιβλήθηκαν με εξάρα των Καστανιών, με την Νέα Σάντα να πετυχαίνει και αυτή ανάλογο αριθμό τερμάτων στον αγώνα με την Μεγάλη Στέρνα. Πάντα έναν πόντο πίσω από την κορυφή ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που πέρασε με τεσσάρα από το Μαυρονέρι.

Τα εντυπωσιακά σκορ συνεχίστηκαν, με τον Βαπτιστή να φιλοδωρεί με πέντε τέρματα την Δοίράνη και τον Επτάλοφο να περνάει με 6-3 από το Κεντρικό. Συνολικά  είχαμε 32 γκολ στις πέντε αναμετρήσεις!

Στον Δυτικό Όμιλο:

Η Τούμπα επανήλθε στην κορυφή αφού πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γρίβας, την ίδια ώρα που το Χωρύγι άφηνε βαθμούς στο Παλιό Αγιονέρι, και έχει πια συγκάτοικο στην δεύτερη θέση το Πευκόδασος που επικράτησε του Παλαιού Γυναικοκάστρου.

Τέλος, ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Πολύπετρο και Βαλτοτόπι