Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 5:06:03 πμ

Αυτοδιοίκηση

Από το Δήμο Παιονίας προκηρύχτηκε η πλήρωση των παρακάτω θέσεων εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες του ΝΠΔΔ Υγείας Πρόνοιας του δήμου:

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 23:08

Οι Δήμαρχοι συγχαίρουν τον Γιώργο Γεωργαντά

Γράφτηκε από τον

Δ. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

Τέλη της προπερασμένης εβδομάδας αλιεύσαμε την είδηση από το διαδίκτυο χάρη στην ενημέρωση που έχουμε από την Google: Ο Φο.Σ.Δ.Α Κεντρικής Μακεδονίας προκήρυξε 130 θέσεις εργασίας οχτάμηνης διάρκειας εκ των οποίων οι 15 αφορούν σε απασχόληση στο ΧΥΤΑ Κιλκίς.

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 19:55

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: Εξώδικα έστειλαν οι νυν στους πρώην!

Γράφτηκε από τον

Ένταση στην Παιονία από την αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία της διοίκησης του δήμου

Από την Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. και τον Δήμο Παιονίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ – Μονάδα: Ευκαρπία υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς, λειτουργεί από τον Μάιο 2006 και φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε χθες την επίσκεψη της προϊσταμένης της νεοσύστατης  Εφορείας Προϊστορικών – Κλασικών και Βυζαντινών  Αρχαιοτήτων Κιλκίς δρ. Ελένης Κοτζαμποπούλου και της τμηματάρχου των Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της ίδιας υπηρεσίας δρ. Μάγδας Παρχαρίδου.

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας , είχε συνάντηση εργασίας  με τον Διευθυντή της ΥΑΜΣ Εμμανουήλ Κρασσανάκη σχετικά με το θέμα της αξιοποίησης του στρατοπέδου ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ , στη Γουμένισσα.

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:47

ΔΕΥΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ… Ρύθμιση οφειλών

Γράφτηκε από τον

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας ανακοινώνει ότι όσοι δημότες - καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση μπορούν μέχρι τις 30-9-2014, με αίτησή να υπαχθούν σε ρύθμιση των οφειλών τους

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:18

Αυτή είναι η ...αποκατάσταση της χωματερής;

Γράφτηκε από τον

Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από την ανακοίνωση ου Δήμου Κιλκίς με την οποία διαβεβαίωνε ότι επενέβη και καθάρισε τους χώρους όπου ασυνείδητοι πολίτες ρίχνουν απορρίμματα.