Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 4:19:12 πμ
Παυλίδης Θεόδωρος

Παυλίδης Θεόδωρος

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 20:00

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Άγνωστος μου έστειλε ανωνύμως με ΕΛΤΑ τα δύο κείμενά μου που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα  ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Κιλκίς που αφορούν α)την ομιλία μου στον Λόφο και β) την απάντησή μου στον Κώστα Πινέλη
   Στα περιθώρια των κειμένων, ως σύγχρονος glosatores, ιδιόγραφα διατυπώνει τις αντιρρήσεις του σ’ αυτά που γράφω και με επιπλήττει (ντροπή σου κύριε Παυλίδη, ντροπή σου)  γιατί, λέει, υπερασπίζομαι τους φασίστες και συνεργάτες των Γερμανών!!!!!!!

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 22:36

H σοφία του οικοδόμου

ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ

Όταν πέρυσι ανακοινώθηκε η κίνηση των 58 νέων σωτήρων της Χώρας, τηλεφωνώντας στον ραδιοσταθμό REAL FM ένας οικοδόμος ρώτησε τον παρουσιαστή του προγράμματος: " Δεν μου λες παλληκάρι μου, μέσα στους 58 είναι και ο..... (είπε το όνομα γνωστού περιπατητή διαφόρων κομμάτων)"
Και όταν ο νεαρός από το σταθμό του είπε "ναι", ο γέρο οικοδόμος ακούσθηκε να μονολογεί.
 ''Είπα κι εγώ, γίνεται μπουρδ… χωρίς πουτ… !!!!!!"
  Αλήθεια, τι έγιναν εκείνοι οι 58;

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 22:56

ΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ...

Του Θεόδωρου Παυλίδη
Διαφημίζοντας τα λουκάνικα συγκεκριμένης εταιρίας, ο νεαρός παρουσιαστής λέει.
--- "Στη Γερμανία τα λένε λουκάνικα Βιέννης, στην Αυστρία τα λένε λουκάνικα Φραγκφούρτης, έλα βγάλε άκρη"
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.
Ο Βαρουφάκης λέει ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οφείλει "να προετοιμάσει μέτρα για την διατήρηση της ρευστότητος, ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί με τον Ντράγκι, χωρίς να φοβάται ότι αυτός (δηλ. η ΕΚΤ) θα κόψει με την σειρά του την ρευστότητα από τις ελληνικές τράπεζες"(δηλ. εμμένει στο ευρώ).

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 19:15

ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ

Άκουγα προχθές τον Γιώργο Καρατζαφέρη να εκλιπαρεί από την τηλεόρασή (την ιδιωτική του τηλεόραση) τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσει ΛΑΟΣ, για να σώσει την πατρίδα.
Μάλλον να σώσει την παρτίδα ήθελε να πει.  Ποιά παρτίδα;  Αυτήν  με τις οφσόρ εταιρίες και την μη δήλωση του πόθεν έσχες.
Δύστυχε Λαέ. Μέχρι πότε θα σου πουλάνε πατρίδες και σωτηρίες  οι πολιτικάντηδες ,για να χώνουν λεφτά του δημοσίου στις τσέπες τους;  Προσοχή λοιπόν ποιόν και τί ψηφίζουμε. Γιατί άλλο πολιτικοί και άλλο πολιτικάντηδες.

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 20:01

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Την Τρίτη 2-12-2014,ο SAM CHEKWAS μίλησε στην T.V  DION  για το νέο του βιβλίο με τον τίτλο "Το θαύμα να νοιώθεις Έλληνας "
Ποιός είναι ο CHEKWAS;  Είναι ένας Νιγηριανός ο οποίος σπούδασε στην Ελλάδα και πήρε δύο πτυχία, φιλοσοφικής και οδοντιατρικής, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έφυγε στις ΗΠΑ και άνοιξε βιβλιοπωλείο στην Νέα Υόρκη όπου πουλάει μόνο ελληνικά βιβλία. Μιλάει άπταιστα ελληνικά και στην ελληνική γλώσσα έγραψε το παραπάνω βιβλίο του.

Σύντροφε Πινέλη Κωνσταντίνε ή επί το κομμουνιστικώτερον Κώστα, Πρόσεξε πόσο δόλια και συκοφαντικά ξεκινάς την προς εμένα επιστολή σου που δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ της 26-11-2014. Γράφεις λοιπόν. ''Ετσι ε (Θόδωρε); καλά που υπήρξαν οι ''πολέμαρχοι'' Πούλος, Δάγκουλας.... (και οι  γνωστοί λοιποί ταγματασφαλίτες) και απελευθέρωσαν την Ελλάδα από τους Γερμανούς και Βουλγάρους κατακτητές''  Δηλαδή με ειρωνεύεσαι.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 21:44

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Του Θεόδωρου Παυλίδη

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 20:43

Το σχόλιό μας

Γράφει ο Θεόδωρος Παυλίδης

Αξιότιμοι κύριοι. Ο λόγος που εισηγήθηκα στον πρόεδρο της τοπικής Ενώσεως Αγωνιστων Εθνικής Αντιστάσεως (ΕΑΕΑ) Χαράλαμπο Παπαδόπουλο εφέτος εγώ να είμαι ομιλητής στο μνημόσυνο για τους αγρίως δολοφονηθέντες από τον ΕΛΑΣ στην ""μαχη"" του Κιλκίς,

Κρίνεται άμεση η ανάγκη βοήθειας της επιχείρησης από τον επιχώριο Δήμο,
την Περιφέρεια, τους γειτονικούς ΟΤΑ και ιδίως τους ασφαλιστικούς Οργανισμούς