Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 11:24:40 πμ

Κόσμος

Ο δικηγόρος που ηγείται της ομάδας νομικών, ο οποίος συμβουλεύει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ με επίκεντρο την πιθανή αμερικανο-ρωσική συμπαιγνία πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, υπέβαλε την παραίτησή του.
Αφροαμερικανός, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στον κήπο του στην πόλη Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, αφού τα στελέχη επιβολής του νόμου άνοιξαν πυρ εναντίον του, καθώς πίστεψαν ότι οπλοφορούσε.
Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι βρήκε ύποπτο δέμα κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Cambridge Analytica στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα οι αρχές να αποκλείσουν τους δρόμους περιμετρικά και να εκκενώσουν το κτίριο.
Ένας αστυνομικός, ο δεύτερος κατά σειρά, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά τη χημική επίθεση εναντίον του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκριπάλ, ωστόσο τα συμπτώματά του είναι μικρής έκτασης, έγραψε η Mail Online.
Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι βρήκε ύποπτο δέμα κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Cambridge Analytica στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα οι αρχές να αποκλείσουν τους δρόμους περιμετρικά και να εκκενώσουν το κτίριο.
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 19:50

Μέι: Η ρωσική απειλή δεν γνωρίζει σύνορα

Συντάκτης:
Θα τονίσω και πάλι σε αυτό το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την ανεπιφύλακτη δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου στη μελλοντική ασφάλεια της Ευρώπης, δήλωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, αναφερόμενη στην επίθεση στο Σάλσμπερι και την επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως «η ρωσική απειλή δεν γνωρίζει σύνορα».
Στην αγορά επτά Tesla Model X πρόκειται να προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές στην ελβετική πόλη της Βασιλείας με σκοπό τη δημιουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον στόλου αυτοκινήτων.

Πριν καταλήξουν στην Ελβετία, τα επτά Model X θα περάσουν από την Ολλανδία ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στο νέο τους ρόλο.
Σφοδρότατη επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ εξαπέλυσε η Άγκυρα, κατηγορώντας την ότι βλέπει την τουρική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία με τα μάτια των τρομοκρατών και ότι μαζί με άλλες χώρες της περιοχής μεροληπτεί σε βάρος της.
Η Κένυα κόβεται στα 2 σιγά σιγά αναφέρουν γεωλόγοι μετά από μεγάλες μετακινήσεις στη γη που παρατήρησαν στην περιοχή Ναρόκ. Ο αυτοκινητόδρομος Μάϊ Μάχιου-Ναρόκ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο ρήγμα το οποίο είναι βάθους 15 μέτρων και πλάτους 20 μέτρων.
Δυνάμεις ασφαλείας υπό τον έλεγχο της Χαμάς στη Γάζα συνέλαβαν τον κύριο ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας, την περασμένη εβδομάδα, του Παλαιστίνιου πρωθυπουργού Ράμι Χαμντάλα έπειτα από μάχη με πυροβόλα όπλα, κατά την οποία δύο αξιωματικοί ασφαλείας σκοτώθηκαν, δήλωσε αξιωματούχος ασφαλείας.