Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 2:34:42 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:27

Μαγιά και μαγκιά

Γράφτηκε από τον
Στην ημερίδα που οργάνωσε ο δήμος Ευρωπού για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή νέων γυναικών από την περιοχή, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την σύμβουλο επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς Μαρία Καλογερίδου, που απευθυνόμενη στο δήμαρχο Ε. Κουρτζανίδη είπε:
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:25

Κουίζ

Γράφτηκε από τον
Ποιος Δήμαρχος του Κιλκίς όταν πιέστηκε να αποκαλύψει ποιον εκ των Παπανδρέου και Βενιζέλου θα υποστηρίξει είπε το αμίμητο: Στην Αθήνα είμαι με τον Παπανδρέου και στο Κιλκίς με τον Βενιζέλο;
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:24

Καλή «χημεία»

Γράφτηκε από τον
Στην ίδια ημερίδα στον Ευρωπό, ήταν παρούσα και η δήμαρχος Αξιούπολης Σ. Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Κ. Τσαγκαδά.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:45

Οι «Ευρωποδηλάτες» στην τηλεόραση

Γράφτηκε από τον
Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της τηλεόρασης θα είναι η σημερινή παρουσίαση των κοριτσιών του Γυμνασίου Ευρωπού, που «βολτάρουν» με ένα ποδήλατο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η εκπομπή της ΕΤ3, «Ραντεβού στις 9», θα παρουσιάσει σήμερα την εξαιρετική περιβαλλοντική δουλειά των παιδιών, που τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο πανελλαδικά, τους οδήγησε στις Βρυξέλλες και τελευταία η ΚΕΔΚΕ τύπωσε σε φυλλάδιο το παραμύθι των παιδιών.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:44

O tempora o mores

Γράφτηκε από τον
Σημειωτέον ότι στις πρώτες ημέρες όταν ανακοινώθηκαν τα γνωστά από μήνες άλλωστε γκάλοπ που έδιναν προβάδισμα στον Βενιζέλο έναντι του Παπανδρέου, όλη η συγχορδία των βαρόνων  κατήγγειλαν τα διαπλεκόμενα και την εξάρτηση από τον τύπο . Κι όλη αυτή η «πολιτική ανάλυση»   που θέλει την ιστορία να κινείται με σενάρια συνομωσίας κ.ο.κ. μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην επαρχία.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:43

Το ΠΑΣΟΚ ανήκει όντως στα μέλη του και στους φίλους του

Γράφτηκε από τον
Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στα μέλη του, όχι στα μ.μ.ε., είναι το προσφιλές σλόγκαν των υποστηρικτών του κ. Παπανδρέου, κυρίως από τον χώρο των μεγαλοστελεχών του Κινήματος. Επομένως πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ εκλέγουν τα μέλη (και οι φίλοι) και όχι τα Μ.Μ.Ε.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:06

Ελευθερία επιλογής

Γράφτηκε από τον
Το δημοκρατικό δικαίωμα της επιλογής είναι απόλυτο και δεν υπακούει σε δεσμεύσεις τοπικού ενδιαφέροντος.
Δηλαδή δεν σημαίνει πως επειδή κάποιος ψήφισε Παραστατίδη θα επιλέξει σίγουρα Παπανδρέου ή αν ψήφισε Φλωρίδη θεωρείται δεδομένος στον Βενιζέλο.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:05

Μια χαρά περνάνε οι μη κυβερνητικοί

Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Φλωρίδης δεν χαρίστηκε στον Πάγκαλο και στις πρόσφατες δηλώσεις του πως το ΠΑΣΟΚ κακώς κέρδισε και το 2000, ενώ καλώς έχασε το 2004 κ.ο.κ.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:04

«Κλειστόν» από τον ΟΤΕ

Γράφτηκε από τον
Κατέβασε τα ρολά ο ΟΤΕ στο Κιλκίς το πρωί της Τρίτης. Η πινακίδα που αντίκρισε στα τζάμια του Οργανισμού ο αναγνώστης μας ήταν εξοργιστική για τον ίδιο.
Κλειστό λόγω βλάβης των υπολογιστών, έγραφε και ο πελάτης του ΟΤΕ υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο χωριό του, χωρίς βεβαίως να εξυπηρετηθεί.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:12

Με πάθος στο ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από τον
Το ερώτημα μάς το έθεσε συνδρομητής: Αν τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ έτρεχαν στις εκλογές, κόντρα στη Ν.Δ., με το ίδιο πάθος που τρέχουν σήμερα, κόντρα το μισό ΠΑΣΟΚ στο άλλο μισό ΠΑΣΟΚ, μήπως θα ήταν σήμερα κυβέρνηση;