Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 6:07:44 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:45

Οι «Ευρωποδηλάτες» στην τηλεόραση

Γράφτηκε από τον
Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της τηλεόρασης θα είναι η σημερινή παρουσίαση των κοριτσιών του Γυμνασίου Ευρωπού, που «βολτάρουν» με ένα ποδήλατο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η εκπομπή της ΕΤ3, «Ραντεβού στις 9», θα παρουσιάσει σήμερα την εξαιρετική περιβαλλοντική δουλειά των παιδιών, που τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο πανελλαδικά, τους οδήγησε στις Βρυξέλλες και τελευταία η ΚΕΔΚΕ τύπωσε σε φυλλάδιο το παραμύθι των παιδιών.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:44

O tempora o mores

Γράφτηκε από τον
Σημειωτέον ότι στις πρώτες ημέρες όταν ανακοινώθηκαν τα γνωστά από μήνες άλλωστε γκάλοπ που έδιναν προβάδισμα στον Βενιζέλο έναντι του Παπανδρέου, όλη η συγχορδία των βαρόνων  κατήγγειλαν τα διαπλεκόμενα και την εξάρτηση από τον τύπο . Κι όλη αυτή η «πολιτική ανάλυση»   που θέλει την ιστορία να κινείται με σενάρια συνομωσίας κ.ο.κ. μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην επαρχία.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:43

Το ΠΑΣΟΚ ανήκει όντως στα μέλη του και στους φίλους του

Γράφτηκε από τον
Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στα μέλη του, όχι στα μ.μ.ε., είναι το προσφιλές σλόγκαν των υποστηρικτών του κ. Παπανδρέου, κυρίως από τον χώρο των μεγαλοστελεχών του Κινήματος. Επομένως πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ εκλέγουν τα μέλη (και οι φίλοι) και όχι τα Μ.Μ.Ε.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:06

Ελευθερία επιλογής

Γράφτηκε από τον
Το δημοκρατικό δικαίωμα της επιλογής είναι απόλυτο και δεν υπακούει σε δεσμεύσεις τοπικού ενδιαφέροντος.
Δηλαδή δεν σημαίνει πως επειδή κάποιος ψήφισε Παραστατίδη θα επιλέξει σίγουρα Παπανδρέου ή αν ψήφισε Φλωρίδη θεωρείται δεδομένος στον Βενιζέλο.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:05

Μια χαρά περνάνε οι μη κυβερνητικοί

Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Φλωρίδης δεν χαρίστηκε στον Πάγκαλο και στις πρόσφατες δηλώσεις του πως το ΠΑΣΟΚ κακώς κέρδισε και το 2000, ενώ καλώς έχασε το 2004 κ.ο.κ.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:04

«Κλειστόν» από τον ΟΤΕ

Γράφτηκε από τον
Κατέβασε τα ρολά ο ΟΤΕ στο Κιλκίς το πρωί της Τρίτης. Η πινακίδα που αντίκρισε στα τζάμια του Οργανισμού ο αναγνώστης μας ήταν εξοργιστική για τον ίδιο.
Κλειστό λόγω βλάβης των υπολογιστών, έγραφε και ο πελάτης του ΟΤΕ υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο χωριό του, χωρίς βεβαίως να εξυπηρετηθεί.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:12

Με πάθος στο ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από τον
Το ερώτημα μάς το έθεσε συνδρομητής: Αν τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ έτρεχαν στις εκλογές, κόντρα στη Ν.Δ., με το ίδιο πάθος που τρέχουν σήμερα, κόντρα το μισό ΠΑΣΟΚ στο άλλο μισό ΠΑΣΟΚ, μήπως θα ήταν σήμερα κυβέρνηση;
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:12

Άτιμο πράμα η …λούφα

Γράφτηκε από τον
Τη ρήση του ιδρυτή της αθηναϊκής δημοκρατίας Σόλωνα πως όταν σε μια πόλη υπάρχει επί ενός θέματος διάσταση απόψεων, είναι ατιμία σε κάποιον πολίτη να μην παίρνει θέση, να μην τοποθετείται, επικαλέστηκε ο Γιώργος Φλωρίδης και στις δυο ομιλίες του το Σαββατοκύριακο σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:10

Τα παιδιά του Ευρωπού

Γράφτηκε από τον
Οι «Ευρωποδηλάτες» του Γυμνασίου Ευρωπού για δεύτερη φορά μας κάνουν περήφανους πανελλαδικά. Μετά το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ECOMOBILITY και την παρουσία τους στις Βρυξέλλες, τώρα η ΚΕΔΚΕ τύπωσε το παραμύθι τους, μια διασκευή του μύθου «ο λαγός και η χελώνα» και το κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:09

Δεύτερο «εμπάργκο»

Γράφτηκε από τον
Γράψαμε πριν από καιρό για το πλήγμα που δέχονται οι επαγγελματίες και η οικονομία μας μετά την απόφαση των γειτόνων μας της FYROM, να επιτρέψουν την είσοδο των Ελλήνων μόνο με την επίδειξη ταυτότητας και όχι διαβατηρίου, την ώρα που εμείς δεν τους δίνουμε βίζα για να μας επισκεφθούν, με ευθύνη του Προξενείου μας στα Σκόπια.