Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019, 5:58:24 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007 09:40

Κλείνουν τα σύνορα οι δημόσιοι υπάλληλοι

Γράφτηκε από τον
Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι δημόσιοι υπάλληλοι του νομού, για τη διεκδίκησή τους να ενταχθεί ο νομός μας στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών.
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 09:39

Όλοι εναντίον Φλωρίδη

Γράφτηκε από τον
Ετούτο το εκλογικό αποτέλεσμα του Κιλκίς δυο τινά σημαίνει. Ή ο Φλωρίδης είναι τόσο ισχυρός ώστε ακόμα και τον Σκανδαλίδη να υποστήριζε, ο κώος πολιτικός θα έπαιρνε 30% στο Κιλκίς,  ή όλα – δεν έλλειπε και κανείς- τα στελέχη που υποστήριξαν Παπανδρέου το έπραξαν με …προφορικό τρόπο.
Εκτός κι αν έτρεξαν αλλά τόση είναι η δύναμή τους.
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 09:36

Ανικανοποίητοι και με το 70% στη Σουηδία

Γράφτηκε από τον
Απογοητευμένος(!) ήταν τη βραδιά των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ο… Εθνικοσύμβουλος του κόμματος Μιχάλης Αμοιρίδης. Μόλις συγκεντρώθηκαν τα αποτελέσματα από όλη τη Σουηδία, μας τηλεφώνησε από Στοκχόλμη:
- «Δεν πήγαμε καλά», τα πρώτα του λόγια.
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2007 09:22

Καθηγητική άγνοια

Γράφτηκε από τον
Καθυστερήσαμε, λέει ο Υπουργός Εσωτερικών, να υποβάλλουμε το αίτημά μας  κι έτσι θα ενταχθεί στις παραμεθόριες περιοχές το Κιλκίς, αλλά προσεχώς.Δυο παρατηρήσεις.Ο βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης είχε ανακοινώσει προεκλογικά ότι προωθείται το θέμα
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2007 09:20

Δικτυακό ενδιαφέρον για κουκλοθέατρο

Γράφτηκε από τον
Εχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς το τι αναζητούν οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, σε σχέση με τις άλλες ιστοσελίδες του νομού Κιλκίς.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:49

Ύμνος Κακλαμάνη για Γ. Φλωρίδη.

Γράφτηκε από τον
«…Όταν τα έβαλα με τα μεγάλα και γνωστά συμφέροντα, έβαλαν λυτούς και δεμένους να ψάχνουν επί μήνες μήπως και ανακαλύψουν κάτι μεμπτό για εμένα, τη δικαστικό γυναίκα μου και τον ειααγγελέα αδελφό μου. Μάταια όμως…»
Ο Γιώργος Φλωρίδης σε πρόσφατη ομιλία του στο Κιλκίς τα είπε όλα τούτα και τα υπενθυμίζουμε με αφορμή όλον αυτόν τον θόρυβο που σήκωσε η πλευρά του Γ. Παπανδρέου κατηγορώντας όσους διεκδικούν την προεδρία και ειδικά τον Βαγγέλη Βενιζέλο πως προωθούνται από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και άλλες παρόμοιες ανοησίες.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:46

Τα μαζεύουν οι δήμαρχοι

Γράφτηκε από τον
Πολύ εύκολα και βιαστικά φαίνεται να συμφώνησαν οι δήμαρχοι για τη δημιουργία δύο δήμων στο νομό Κιλκίς με το νέο «Καποδίστρια» στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, άρχισαν οι δήμαρχοι να… μασούν τα λόγια τους και να παίρνουν πίσω ό,τι είπαν ή να δικαιολογούν την πρότασή τους, πολλές φορές με… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε και με θεωρίες για οικονομική αυτοτέλεια και ισχυροποίηση των δήμων.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:45

Ο Παρασκευάς και ο Αλέκος με τον Βενιζέλο.

Γράφτηκε από τον
Αν υπάρχει ένα στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ που σηματοδοτεί τα χρόνια της αθωότητάς του Κινήματος  και του σοσιαλιστικού ήθους με όλα τα γράμματα κεφαλαία, αυτός είναι ο Παρασκευάς Αυγερινός. Η εμβληματική μορφή του ΠΑΣΟΚ, ο εμπνευστής  του επαναστατικού, στις αρχές του “81 Εθνικού Συσδτήματος Υγείας, εν ενί λόγω ο Νέστορας του ΠΑΣΟΚ.
Ο Παρασκευάς λοιπόν συντάχθηκε με τον Βενιζέλο. Όπως δίπλα στο χαρισματικό πολιτικό συντάχθηκε η άλλη  μορφή του Κινήματος, ο Αλέκος Παπαδόπουλος.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:44

Τέσσερις και πιθανότατα πέντε οι δήμοι

Γράφτηκε από τον
Ποιος βάζει στοίχημα πως τελικά οι δήμοι με τον Καποδίστρια 2 δεν θα είναι δυο, αλλά τουλάχιστον τέσσερις με πιθανότερο σενάριο τους πέντε; Ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος; Μα, αυτός του Κιλκίς. Ο οποίος θα έχει τουλάχιστον τον μισό πληθυσμό του νομού.Περισσότερα, …εν ευθέτω χρόνω.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 12:44

Η άλλη άποψη

Γράφτηκε από τον
Εντάξει, είναι θεμιτό να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, των κατοίκων του νομού μας κ.ο.κ.
Είναι όμως επίσης χρήσιμο να γνωρίζουμε πως σκέφτονται και οι συνέλληνες άλλων περιοχών και δη ακριτικών και προβληματικών  με όλη της σημασία τους.