Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, 10:36:55 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:44

Τέσσερις και πιθανότατα πέντε οι δήμοι

Γράφτηκε από τον
Ποιος βάζει στοίχημα πως τελικά οι δήμοι με τον Καποδίστρια 2 δεν θα είναι δυο, αλλά τουλάχιστον τέσσερις με πιθανότερο σενάριο τους πέντε; Ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος; Μα, αυτός του Κιλκίς. Ο οποίος θα έχει τουλάχιστον τον μισό πληθυσμό του νομού.Περισσότερα, …εν ευθέτω χρόνω.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 12:44

Η άλλη άποψη

Γράφτηκε από τον
Εντάξει, είναι θεμιτό να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, των κατοίκων του νομού μας κ.ο.κ.
Είναι όμως επίσης χρήσιμο να γνωρίζουμε πως σκέφτονται και οι συνέλληνες άλλων περιοχών και δη ακριτικών και προβληματικών  με όλη της σημασία τους.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 12:43

Μετακομίσεις

Γράφτηκε από τον
Όπως ήταν αναμενόμενο, η μεταστέγαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το γωνιακό κτήριο στη συμβολή των οδών 21ης Ιουνίου και Καπέτα στην οδό Λέκκα, είχε τις παράπλευρες απώλειές της.
Αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το διόροφο κτήριο και η Τοπική Οργάνωση Κιλκίς καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το κόστος μόνη της.
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 10:39

Ο φίλος μου ο Μηνάς

Γράφτηκε από τον
Αναφέρεται βέβαια και στο ρεπορτάζ της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για την επετειακή – συμπλήρωσε 20 χρόνια έκδοσης- εκδήλωσή της αλλά θα το γράψω και για τους αναγνώστες της ΠΡΩΙΝΗΣ, γιατί όντως είναι χαριτωμένο.
Ο εκδότης της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ  Μηνάς Παπαδόπουλος είχε την καλοσύνη να με καλέσει στο βήμα για να απευθύνω έναν χαιρετισμό.  Δεν ήθελα να πω τα τετριμμένα ανάλογων εκδηλώσεων και έτσι θύμισα στο ακροατήριο - κοντά 400 άτομα στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεξιοί - πως τον γνώρισα. Επαναλαμβάνω σχεδόν επί λέξει όσα είπα και στον χαιρετισμό μου.
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 10:38

Επιδοτήσεις

Γράφτηκε από τον
Προδήλως υποψιασμένοι και ελαφρώς αγριεμένοι είναι στην Κομισιόν με τις επιδόσεις της χώρας μας στο θέμα των ελέγχων και των πληρωμών των κοινοτικών επιδοτήσεων.
Και μπορεί ο Μπασιάκος να είπε τις συνήθεις μεγαλαυχίες του προεκλογικά (και μέσα στον Σεπτέμβριο μπορούμε να πληρώσουμε, είπε ο ερίφης), αλλά τώρα που και ο Οκτώβρης βγαίνει στο Υπουργείο τρέχουν κι ο Κώστας Κιλτίδης δεν δίνει εύκολα υποσχέσεις.
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:28

Ένα δένδρο βρε παιδιά!

Γράφτηκε από τον
Είναι απογοητευτική η έλλειψη πολιτικής πρασίνου στο δήμο του Κιλκίς, όπως και σε όλους τους δήμους του νομού μας.
Όμως, για το δήμο Κιλκίς, που χρόνια τώρα δεν έχει φυτέψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ στο Λόφο και στους πέριξ της πόλης λόφους, η κατάσταση είναι εξωφρενική.
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:27

Μαγιά και μαγκιά

Γράφτηκε από τον
Στην ημερίδα που οργάνωσε ο δήμος Ευρωπού για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή νέων γυναικών από την περιοχή, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την σύμβουλο επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς Μαρία Καλογερίδου, που απευθυνόμενη στο δήμαρχο Ε. Κουρτζανίδη είπε:
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:25

Κουίζ

Γράφτηκε από τον
Ποιος Δήμαρχος του Κιλκίς όταν πιέστηκε να αποκαλύψει ποιον εκ των Παπανδρέου και Βενιζέλου θα υποστηρίξει είπε το αμίμητο: Στην Αθήνα είμαι με τον Παπανδρέου και στο Κιλκίς με τον Βενιζέλο;
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:24

Καλή «χημεία»

Γράφτηκε από τον
Στην ίδια ημερίδα στον Ευρωπό, ήταν παρούσα και η δήμαρχος Αξιούπολης Σ. Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Κ. Τσαγκαδά.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:45

Οι «Ευρωποδηλάτες» στην τηλεόραση

Γράφτηκε από τον
Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της τηλεόρασης θα είναι η σημερινή παρουσίαση των κοριτσιών του Γυμνασίου Ευρωπού, που «βολτάρουν» με ένα ποδήλατο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η εκπομπή της ΕΤ3, «Ραντεβού στις 9», θα παρουσιάσει σήμερα την εξαιρετική περιβαλλοντική δουλειά των παιδιών, που τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο πανελλαδικά, τους οδήγησε στις Βρυξέλλες και τελευταία η ΚΕΔΚΕ τύπωσε σε φυλλάδιο το παραμύθι των παιδιών.