Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Κυρία Κυριακή Γιαννακίδου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και ο Δημήτρης Γραμματικόπουλος, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας, ο οποίος προχώρησε στην απονομή τιμητικής πλακέτας στην Αντιδήμαρχο για την υποστήριξη του Δήμου στη διοργάνωση.
Ο διοργανωτής, Αντώνης Γιαννακίδης, δήλωσε ότι υπάρχει πολύ πρόσφορο έδαφος για μελλοντική συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και στην προώθηση του Αθλητικού Τουρισμού στην περιοχή.
Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού, Τέχνης και Αθλητισμού, και η επόμενη διοργάνωση θα είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της IBU στο Κιλκίς, καθώς και το Octagon Thessaloniki Fight Night στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς της διοργάνωσης: την εταιρεία Go On, το ΚΔΑΠ Kids Athletics στην Περαία και την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Tesoroshop, για την πολύτιμη υποστήριξή τους.