Στην όμορφη Γουμένισσα και στον παραδοσιακό ξενώνα «Δημοσθένης», σε συνεργασία με την Παυλίνα Κλαδοπούλου (Χημικός ΑΠΘ - ειδικός καλλιέργειας τρούφας - εμπόριο τρούφας) και τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη (τεχνικός σύμβουλος καλλιέργειας τρούφας), οργανώνεται τριήμερη εκδήλωση όπου ειδικοί θα αναλάβουν «… να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της γνώσης αλλά και της γεύσης του υπόγειου θησαυρού!, της τρούφας», από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την Κυριακή 1 Απριλίου.
Το μενού της γευσιγνωσίας θα επιμεληθεί ο chef Μανόλης Σπυριδόπουλος.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων, να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας, ενημερώνοντάς με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 23430 41302 και 6979112663.