Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 7:37:54 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

diasymmaxikoΟ Δήμος Παιονίας εορτάζει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρας 11.00 στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου - Κιλκίς (63ο χλμ. της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων) την 93η πανηγυρική επέτειο της διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918, με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 19:57

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για τυχερά παιγνίδια

Συντάκτης:
Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής  18 Σεπτεβρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, πέντε ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:37

Τώρα πια τα τρένα θα σταματούν στο Χέρσο

Συντάκτης:
herso-oseΤυπικά σήμερα θα πρέπει να χαίρονται στο Χέρσο και γενικότερα στο νομό. Ο ΟΣΕ υπακούοντας  στις λαϊκή απαίτηση και διαμαρτυρία αναθεώρησε την απόφασή του και εφεξής τα τρένα ιντερσίτι που διέρχονται από το Χέρσο εδώ και μήνες χωρίς να σταματούν, θα κάνουν πλέον στάση.
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:31

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς "Παζάρι Αγάπης 2011"

Συντάκτης:
onned-kilkisΗ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για δεύτερη χρονιά και με αφορμή την εμποροπανήγυρη του Κιλκίς διοργάνωσε παζάρι Αγάπης.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 23:26

Ερωτηματικά για την τρίτη πτέρυγα

Συντάκτης:
nea_pterigaΟ ανάδοχος εργολάβος, όπως αναμενόταν άσκησε το ένδικο μέσο της κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης ανάθεσης σε άλλο εργολάβο των υπολειπόμενων και μη εκτελεσθέντων από τον ίδιο  έργων της εργολαβίας , αλλά την περασμένη εβδομάδα η απόφαση του δικαστηρίου ήταν θετική για το Νοσοκομείο Κιλκίς και το δημόσιο. Η αίτηση απορρίφθηκε και έτσι ο νέος ανάδοχος θα εκτελέσει τις εργασίες που υπολείπονται ώστε να αποδοθεί προς χρήση η τρίτη πτέρυγα.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 23:22

Διαμαρτυρία Δικηγόρων για το ταμείο υγείας τους

Συντάκτης:
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε στην Πάτρα 2/3 Σεπτεμβρίου 2011, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την κατάσταση ουσιαστικής κατάρρευσης στην οποία έχει περιέλθει ο Τοµέας Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 23:22

Αντίδραση της ΠΑΣΚ Καθηγητών

Συντάκτης:
Η ΠΑΣΚ Καθηγητών Δ.Ε. καταγγέλλει τις νέες κυβερνητικές αποφάσεις (μείωση 50% κινήτρου απόδοσης, κρατήσεις 2% υπέρ ανεργίας, 1% υπέρ ΤΠΔΥ, αύξηση φορολογίας) που οδηγούν σε περαιτέρω μείωση και εξαφάνιση του ήδη πενιχρού μισθού μας!
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 22:41

Κατάληψη στο Δημαρχείο Κιλκίς

Συντάκτης:
kataleipsi-dimarxeiou-kilkis-apo-iraklideisΟπαδοί του Ηρακλή προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κιλκίς.
Η παρουσία των φίλων του Ηρακλή ήταν στην είσοδο του Δημαρχείου, όπου απλώσανε το πανό διαμαρτυρίας τους. Την ώρα  εκείνη συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, το οποίο και δέχτηκε τους συγκεντρωμένους, ακούγοντας το πρόβλημα του Ηρακλή και συμπαραστάθηκε ανοιχτά στον δίκαιο αγώνα τους με το παρακάτω ψήφισμα:
fraggidisΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης  έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας. Είναι ένα ταξίδι στη γνώση, κοπιαστικό, αλλά ωφέλιμο. Προσθέτω και εγώ τις ευχές μου στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς  για υγεία, πρόοδο και προκοπή.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 22:35

Ευχές Μπαλάσκα για καλή σχολική χρονιά

Συντάκτης:
agiasmosΤη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας παρέστη στις καθιερωμένες τελετές αγιασμού του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, του 2ου Γυμνασίου και των δύο ΕΠΑΛ Κιλκίς.