Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 11:14:39 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 05:11

Δασοτεχνικά έργα στο δήμο Πολυκάστρου

Συντάκτης:
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Μπασιάκος, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική για την ενίσχυση της συνεργασίας του κέντρου με την περιφέρεια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του θεσμού των Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις με τέσσερις δήμους και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας.
Στην Ελλάδα έχουμε μια εξαιρετική ικανότητα να σχηματοποιούμε, να κολλάμε ετικέτες  και, τελικά να αποδομούμε πολλά πράγματα χωρίς εν τέλει να βελτιώνουμε την κατάσταση με αυτό τον τρόπο. Τους τελευταίους μήνες κυριαρχεί στα πολιτικά δρώμενα στην πολιτική ατζέντα, το θέμα των Δομημένων Ομολόγων που αγόρασαν  - με ύποπτους ή όχι τρόπους – διάφορα συνταξιοδοτικά ταμεία.   
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 05:06

Παραποτάμια πυρκαγιά στην Αξιούπολη

Συντάκτης:
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην θέση “Σταθμός Παιονίας” της δασικής περιοχής με τοπωνύμιο “Παλιό Δρέβενο” της Αξιούπολης και συγκεκριμένα σε παραποτάμια βλάστηση με υδροχαρή φυτά (ιτιές, πλάτανοι, ρείκια, καλάμια) καθώς και σε δασική έκταση με αυτοφυή δρυς και παλιούρα.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 13:00

Μας έκανε υπερήφανους η ΕΠΣ Κιλκίς Νέων

Συντάκτης:
Τίμησαν το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και έκαναν υπερήφανους όχι μόνο τους κιλκισιώτες αλλά όλους τους Έλληνες. Οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νέων της ΕΠΣ Κιλκίς κατέκτησαν την πρώτη θέση της διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης νέων «Ούππερ Καπ», η οποία διεξήχθη στην Αυστριακή πόλη Βελς, προσθέτοντας στην ιστορία της ΕΠΣΚ μια σημαντική διάκριση.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:57

Επίσκεψη Δ. Σιούφα στο κτίριο Επιμελητηρίου

Συντάκτης:
Επίσκεψη στο νέο κτίριο του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 12 Ιουλίου ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του προέδρου του ΕΒΕ. Π. Τονικίδη.
Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ένταξη του νομού στο νέο Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Νομάρχη.
Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Νομάρχης κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας και σ’ αυτήν συμμετείχαν οι δήμαρχοι του Νομού, η ΑΝ.ΚΙ., το Επιμελητήριο και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ένα άκρως ενοχλητικό φαινόμενο, που η εφημερίδα μας έχει επισημάνει πολλές φορές, επιχειρεί να αντιμετωπίσει η Τροχαία Κιλκίς. Ο διοικητής της υπηρεσίας, Αντώνης Λιάπης, έχει οργανώσει από την προηγούμενη Παρασκευή εξόρμηση αστυνομικών στην πόλη του Κιλκίς, προκειμένου να εντοπισθούν οι νεαροί που βγάζουν τις εξατμίσεις τους από τις μοτοσικλέτες, ξεκουφαίνοντας τους κατοίκους της πόλης.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:52

Ημερίδα στο Πολύκαστρο για ενίσχυση εμπορίου

Συντάκτης:
Το τοπικό γραφείο στήριξης του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ) και το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνουν την Τρίτη 24 Ιουλίου και ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πολυκάστρου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος και του Interreg III (Ελλάδα – FYROM) για την ενίσχυση ΜΜΕ εμπορίου και παροχής υπηρεσιών.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:50

Τρία μετάλλια για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Συντάκτης:
Με μια εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στα στάδιο «Πύρος Δήμας» του Λιτοχώρου Πιερίας
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:48

Υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών για ΚΤΕΛ

Συντάκτης:
Τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ σε συνεργασία με τον ΟΤΕ αλλά και όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δημιούργησαν μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών για τα δρομολόγιά τους σε όλη τη χώρα, μέσω του τετραψήφιου αριθμού 14-21.