Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 6:00:19 μμ

Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη στο Διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων
Υποστήριξης της Ειρήνης, συνταγματάρχη πεζικού Ελευθέριο Καλλέ (Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.), που

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου διεξήχθη η συνεδρίαση για τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Παιονίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.
Για πρώτη φορά η διαδικασία αυτή έλαβε χώρα σε χώρο εκτός της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου καθώς ο Δήμαρχος Χρ. Γκουντενούδης θέλησε να ανοίξει τη διαδικασία στους δημότες με γνώμονα την διαφάνεια, την συμμετοχή και τον δημοκρατικό διάλογο.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 21:55

87 θέσεις εργασίας στη Δομή Νέας Καβάλας

Γράφτηκε από τον

Ένα κανονικό εργοστάσιο, και υπό το φως της κρίσης, ένα μεγάλο εργοστάσιο ανοίγει στη Νέα Καβάλα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δημιουργία και προσεχώς κάλυψη νέων θέσεων εργασίας.
Με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που εξαγγέλθηκε από τον ΟΑΕΔ προβλέπεται η κάλυψη 87 θέσεων πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Παιονίας για τις ανάγκες της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα.

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 22:16

Να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης εκ μέρους του δήμου ανέλαβε την οργάνωση εκστρατείας αγάπης και βοήθειας σε δυο πληγείσες από πρόσφατες πυρκαγιές οικογένειες του δήμου.
Με επιστολή του προς τη Ι. Μητρόπολη Γουμένισσας και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας ο κ. Γκουντενούδης αναφέρει:

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 21:07

Ήγγικεν η ώρα για τη γαλάζια στήριξη στο Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ενώ οι υποψήφιοι μνηστήρες στο Δήμο Κιλκίς αυξάνονται και πληθύνονται, συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίαν προσεχώς, ίσως και εντός της εβδομάδας, η Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινώσει και επίσημα τη στήριξή της σε έναν εκ των υποψηφίων και συγκεκριμένα στον κ. Δημήτριο Κυριακίδη.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 23:01

Παράθυρο ελπίδας για Δήμο Γουμένισσας;

Γράφτηκε από τον

Ήγγικεν η ώρα για τη Γουμένισσα. Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης με δήλωσή του αφήνει χαραμάδα ελπίδας σε ενδεχόμενη αυτονόμηση της Γουμένισσας και της ενδοχώρας της από το Δήμο Παιονίας με τη δημιουργία χωριστού δήμου, όπως επί έτη πολλά επιζητεί.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 21:31

Καθορίζονται τα τέλη 2019 από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με 48 θέματα όπου ξεχωρίζει η τιμολογιακή πολιτική του δήμου (τέλη, νερό) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ώρα 7 μ.μ.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

Υπογράφηκε από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών η ΚΥΑ 54698/05.10.2018 (ΦΕΚ 4704/22.10.2018 τεύχος Β’) με τίτλο Καθορισμός αποδοχών α) αιρετών οργάνων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και β) γενικών γραμματέων δήμων που ορίζει ότι οι αποδοχές αιρετών οργάνων

Κρατώντας την κομματική μου ταυτότητα, έδωσα πριν ενάμιση μήνα το αυτοδιοικητικό μου στίγμα, δηλώνοντας υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς.
Δυστυχώς, πριν ακόμα διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επικείμενη σκληρή εκλογική μάχη στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην οποία η παράταξη στοχεύει σε μια σαρωτική νίκη των ιδεών μας και του ίδιου του θεσμού, κάποιοι κομματικοί παρατρεχάμενοι στον μικρό μας τόπο, που όλοι γνωριζόμαστε καλά, προσπαθούν να υπονομεύσουν την υποψηφιότητά μου, διαδίδοντας δεξιά κι αριστερά ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει χρίσμα σε συγκεκριμένο άλλο υποψήφιο.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στη 1 Οκτώβρη ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Φαχουρίδης, έθεσε θέμα προ ημερήσιας διάταξης, για μέτρα προστασίας των ανέργων του Κιλκίς.
Ο Γιάννης Φαχουρίδης σημείωσε πως ο λαός στενάζει κάτω από τα καθημερινά βάρη της υψηλής φορολογίας, των αυξημένων τιμών στα είδη καθημερινής ανάγκης, των μεγάλων λογαριασμών για ηλεκτρικό, νερό, τηλέφωνο, πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος για τα λαϊκά στρώματα με την παραπέρα αύξηση και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.