Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:50:20 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-9-2014)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-9-2019)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-9-2014)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-9-2019)

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 14:34

Σκληρή απάντηση Σιωνίδη σε Γκουντενούδη

Γράφτηκε από τον

"Η παροιμία «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» που επέλεξε ο   επικεφαλής της μείζονος  μειοψηφίας του δήμου Παιονίας κ. Γκουντενούδης  για το πρώτο δελτίο τύπου που εξέδωσε σαν αντιπολίτευση του δήμου είναι πράγματι πετυχημένη και επίκαιρη", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, απαντώντας στον πρώην δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-9-2014)

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 12:07

Πυρά Γκουντενούδη κατά Σιωνίδη

Γράφτηκε από τον

Έντονη κριτική στο δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη ασκεί ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Έτσι, η νέα διοίκηση του κ. Σιωνίδη με το δελτίο τύπου που εξέδωσε για τις συναντήσεις που είχε, δεν αναφέρεται παραβλέποντας την πρόσκληση που είχε ως νέος δήμαρχος Παιονίας από τον πρόεδρο της ΠΕΔ στην τακτική συνεδρίαση της που έγινε στις 04/09/2019 ημέρα Τρίτη και με αφορμή το γεγονός ότι στις 31/08/2019 ήρθαν στο camp της Ν. Καβάλας επιπλέον πρόσφυγες και μετανάστες από την Μόρια, ούτως ώστε να διαμαρτυρηθεί, με τη συμπαράσταση του Δ.Σ. της ΠΕΔ και τους νέους Δημάρχους απευθυνόμενος προς το αρμόδιο υπουργείο ότι για μία ακόμη φορά βλέπουν μόνο την Κ. Μακεδονία και τον Δήμο Παιονίας ως τόπο εγκατάστασης αυτών.

Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής: ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης

Ορισθέντα τακτικά μέλη: Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Ανέστης Πογέλης

αιρετά τακτικά μέλη: Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης,  Ιωάννης Χατζηαποστόλου, Θεόδωρος Βαφειάδης, Βασίλειος Καραμπίδης, Χριστόφορος Πιπερίδης, Δημήτριος Αγαθόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτριος Θεοδωρίδης, Γεώργιος Κεμανίδης,  Κωνσταντίνος Ζώτος, Δημήτριος Δημητρίου, Νικόλαος Αμοιρίδης, Ελένη Αναστασιάδου.

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:51

Εργα αποκατάστασης στον κεντρικό δρόμο της Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Παιονίας νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε τις εργασίες για την αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου της Αξιούπολης, όπου οι φθορές στην πεζοδρόμηση ήταν πολλές.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύρος Καλαβάζης ζήτησε την κατανόηση των πολιτών και τον καταστηματαρχών για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς /13-9-2014