Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 10:14:06 μμ

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 12:00

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Φ. Ρουμελιώτη και η Δ. Σκαρλάτου

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΦΩΝΗ & ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ξεχωρίζει και δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Ρουμελιώτη Φώνης και της Σκαρλάτου Διαμαντούλας.

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός υποδέχεται στις τάξεις του την Δέσποινα Λαζαρίδου από την Γουμένισσα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη και τους συνεργάτες του για μία Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, στην πράξη!
Ως εκπαιδευτικός, απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παιονιας και στα Γιαννιτσά στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. 

Λίγα λόγια από τον Γιάννη Παναγόπουλο, υποψήφιο με την παράταξη Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη.
"Ονομάζομαι Γιάννης Παναγόπουλος και γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1954. Τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο Αρρένων Κιλκίς και στην συνέχεια το τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, της σημερινής σχολής Γεωτεχνικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εργάστηκα ως δασολόγος στις Δασικές υπηρεσίες των νομών Δράμας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Είμαι παντρεμένος με την Σταματία Παναγοπούλου και έχω δύο γιούς γεωπόνους, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο.
Με τον Δημήτρη (Τάκη) Αγαθόπουλο, είμαι φίλος από τα παιδικά μου χρόνια. Έτσι όταν μου πρότεινε να τον συνοδεύσω σε αυτό το εγχείρημα, συμφώνησα αμέσως. Δεν θα πω τίποτε για τον Τάκη σχετικά με τις σπουδές του την επαγγελματική του σταδιοδρομία , την συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά, την γνώση του στα αυτοδιοικητικά και όλα αυτά. Αυτά άλλωστε αναφέρονται και στο βιογραφικό του. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι είναι ένα άτομο ηθικό, εργατικό, οργανωτικό, με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς στους γύρω του. Εύχομαι να τον δούμε στο τιμόνι του Δήμου για το κοινό καλό."
Γιάννης Παναγόπουλος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Οι Ανανιάδου-Μαυρογενίδου Μαγδαληνή, Αρβανιτίδης Νικόλαος και Σιδηρόπουλος Χρήστος συμπορεύονται με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη για έναν ισχυρό και αποτελεσματικό Δήμο Κιλκίς, αντάξιο των προσδοκιών του δημότη.

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 12:15

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Βάγια Σκαρλάτου

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΒΑΓΙΑΝΗΣ (ΒΑΓΙΑ).

Η Βαγιανή (Βάγια) Σκαρλάτου είναι μια ακόμα δυναμική γυναικεία παρουσία που κάνει τη διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με τον υπ. Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Αυθόρμητη, ειλικρινής και συνέχεια χαμογελαστή, έρχεται με τον αέρα της ανανέωσης και της δύναμης που χρειάζεται το Κιλκίς.

Ο Γιάννης Ίγγιλις δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δυναμικός, δραστήριος, έμπειρος και μάχιμος, ο εκπαιδευτικός με καταγωγή από το Βαλτοτόπι, συνεχίζει στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια της Παιονίας Ισχυρής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

Την διαδρομή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ξεκίνησε ως Κοινοτικός Σύμβουλος στα Ρύζια το 1994. Διετέλεσε επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της Αξιούπολης και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας.

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 11:57

Με τον Δημήτρη Τσαντάκη ο Δημήτρης Ιωακειμίδης

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης είναι ένας δυναμικός έμπειρος άνθρωπος, με όραμα και σχέδιο για το Κιλκίς. Εντάσσεται από σήμερα και ενισχύει την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥ & KAMOΛΛΙ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς δεν διακρίνει πολίτες, πιστεύει στην ανεξαρτησία των συνδυασμών και στην ισότητα των συμπολιτών. Θέλει την πόλη δυνατή και σύγχρονη. Το καταφέρνει με την σύνθεση του ψηφοδελτίου που δεν κάνει διακρίσεις αλλά θέλει όλους τους συμπολίτες  μας ισότιμους. Στην Κοινότητα Κιλκίς υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Αμοιρίδη Σταύρου και του Καμόλλι Σταύρου.

Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 21:16

Δραστηριότητες Κώστα Σιωνίδη

Γράφτηκε από τον

Δραστηριότητες υποψηφίου δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη:

Δευτέρα 29 Απριλίου  στις  εκδηλώσεις που έγιναν στον Ευρωπό, προς τιμήν του πολιούχου Αγίου Γεωργίου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συλλόγους που συμμετείχαν.

 

Μεγάλο Σάββατο 27.04.2019. Στις λαϊκές αγορές του Πολυκάστρου και της Γουμένισσας για ανταλλαγή ευχών και απόψεων με τους δημότες και τους επαγγελματίες.