Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:30:43 μμ

Αυτοδιοίκηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 20:51

Γνωριμία με την Αμαλία Ξοπλίδου

Γράφτηκε από τον

Η Αμαλία Ξοπλίδου δε χρειάζεται συστάσεις... Το όνομα της έχει ταυτιστεί με την εξυπηρέτηση και τη δυτικότατα στο χώρο της δουλειάς της. Οικονομολόγος, Υποδιευθύντρια γνωστής Τράπεζας, με μεταπτυχιακό στην Τραπεζική. Πτυχίο και μεταπτυχιακό τα τελείωσε στην ώρα τους, παράλληλα με το να εργάζεται από τα δεκαεννιά της. Κι από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πως την υπομονή και την επιμονή της τη χρησιμοποιεί για να εξελίσσεται συνεχώς.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 19:17

Μαζί για τον Καμπάνη!

Γράφτηκε από τον

Μαζί για τον Καμπάνη

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, υπέβαλε πρόταση στην πρόσκληση με αρ. πρωτ.: 3171/1061/Α3/04.06.2018  που ανήρτησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης/Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία και με κωδικό: 098Α/Α ΟΠΣ: 2658 (ΑΔΑ: Ω25Σ465ΧΙ8-ΟΛΩ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» με συνολικό προϋπολογισμό Δράσης 50.000.000,00 ευρώ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης, το βράδυ της Τρίτης 21.5.2019,  εντυπωσίασε  τους κατοίκους  του  Αγίου Πέτρου.  Μίλησε με  πάθος και επιχειρήματα. Ανέλυσε το πρόγραμμα του και καυτηρίασε το ανύπαρκτο έργο της διοίκησης. Η παρουσία των κατοίκων ήταν μοναδική και το συχνό και θερμό χειροκρότημα ήταν για τον κ. Σιωνίδη  το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας
για τους ανθρώπους της πόλης & των χωριών

Εν αρχή ην ο τόπος μας, η ιστορία και οι παραδόσεις μας, το περιβάλλον και οι άνθρωποί μας.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 22:26

Μεγάλη συγκέντρωση Κώστα Σιωνίδη στον Ευρωπό

Γράφτηκε από τον

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψ. δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, αναφέρεται:

Τα καθαρά λόγια, η πρωτοφανής συμμετοχή  και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν την χθεσινή συγκέντρωση – ομιλία του Κώστα Σιωνίδη στον Ευρωπό.

Οι υποψήφιοι της Δ.Ε. Γαλλικού με τον Δημήτρη Κυριακίδη

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ αναφέρεται:

"Τέρπυλλος, Δροσάτο, Χέρσο, Νέα Σάντα, Χωρύγι, Σταυροχώρι, Καστανιές, και πολλοί ακόμη μεγάλοι αλλά και μικρότεροι οικισμοί, μεγαλώνουν καθημερινά το προβάδισμα νίκης της παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη στήριξή τους.

Παντού είναι εμφανής η ανάγκη για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Κιλκίς, αλλά και η εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπο του Παύλου Τονικίδη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου