Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:47:22 μμ

Πολιτική

Κιλκίς, 21 Οκτωβρίου 2019. Ένας μήνας και πλέον από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και κάποιοι μαθητές αντιμετωπίζονται ως μαθητές δεύτερης κατηγορίας καθώς ακόμα δεν έχουν εγκριθεί τα ολιγομελή τμήματα προσανατολισμού της Γ’ Τάξης των Γενικών Λυκείων Νέου Αγιονερίου, ΣΣ Μουριών και Ευρωπού.

Ο βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) Γιώργος Φραγγίδης  σε συνέντευξή του στο στούντιο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και στο δημοσιογράφο Θεοφύλακτο Παγλαρίδη τοποθετείται σε θέματα της πανελλαδικής και κιλκισιακής επικαιρότητας:  Μεταναστευτικό, ψήφος αποδήμων Ελλήνων, κριτική των πρώτων μηνών της κυβέρνησης  Μητσοτάκη, οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής και στον κεντροαριστερό χώρο.

Επιτέλους, με καθυστέρηση τριών ετών όπου βασίλεψε είτε η άγνοια είτε η αφωνία, φτάνει στη Βουλή η αδικία που υφίστανται οι μαθητές των σχολείων του νομού με τον αποκλεισμό τους από το πρόγραμμα "σχολικά γεύματα" .
Η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Εργασίας και Παιδείας ζητεί εξηγήσεις και ρωτά αν θα επανορθώσουν είτε στο τρέχον σχολικό έτος ή από το επόμενο.

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις συνεορτασμού της 18ης Οκτωβρίου για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν, μεταξύ άλλων, όλοι οι Βουλευτές του νομού Πέλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλης, η Δήμαρχος Έδεσσας καθώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, θα βρίσκεται, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στην Έδεσσα, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής από τον οθωμανικό ζυγό.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Υφυπουργός θα κάνει δηλώσεις στα περιφερειακά ΜΜΕ.

Σημεία ομιλίας Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπ. Υγείας «Σύσταση Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας»:

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 21:39

Στο πλευρό της Sharareh Khademi η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Γράφτηκε από τον

Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς κ. Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου παρευρέθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στον Άρειο Πάγο στην εκδίκαση της υπόθεσης της Sharareh Khademi. Το ελληνικό δικαστήριο τον Σεπτέμβρη αποφάσισε πρωτόδικα την έκδοσή της στο Ιράν, μετά από ένταλμα της Ιnterpol, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο άντρας της εις βάρος της, για ‘‘αρπαγή ανηλίκου’’, δηλαδή της κόρης της και για την πλαστογραφία του διαβατηρίου της.

“Το αίτημα για νέο Νοσοκομείο είναι ώριμο και ξεκίνησα ήδη τη διεκδίκησή του”.
Περισσότερο σαφής δεν θα μπορούσε να γίνει ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος σε ομιλία του ενώπιον της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς επιβεβαίωσε πλήρως όσα πριν λίγες εβδομάδες αποκάλυψαν ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ περί ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του κ. Γεωργαντά για την κατασκεή νέου Νοσοκομείου.

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Kυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Σε εστία εσωτερικής αναταραχής μεταλλάχθηκε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το θέμα που ανέκυψε με την ερώτηση-διαμαρτυρία του δημοτικού συμβούλου επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω", Δημήτρης Αγαθόπουλου σε συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου Κιλκίς περί αποκλεισμού των μαθητών του ν. Κιλκίς από το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων.