Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 9:41:03 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 09:30

Κινητοποίηση ΠΑΜΕ Κιλκίς για το πολυνομοσχέδιο

Γράφτηκε από τον

Κινητοποίηση στην πλατεία Ειρήνης, πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στις 14 Ιούνη, ημέρα που ψηφίστηκαν νέα αντεργατικά μέτρα, ώστε να «κλείσει» την 4η αξιολόγηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με σκοπό να εκφράσουν την αντίθεσή τους και να ενημερώσουν το λαό της πόλης για τις εξελίξεις.

Την κάθετη αντίθεσή τους σε όσα έγιναν γνωστά από τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ εκφράζουν οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού Κιλκίς, με δηλώσεις τους στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, αφού εκτιμούν ότι με τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ η χώρα τα "έδωσε όλα" χωρίς να πάρει τίποτα.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 21:50

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για το Σκοπιανό

Γράφτηκε από τον

Κεντρικός εισηγητής στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της Κυβέρνησης ήταν ο  Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της Ν.Δ. με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη να του δίνει όρθιος τα συγχαρητήρια με μια θερμή χειραψία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Κεντρικός εισηγητής στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της Κυβέρνησης ορίστηκε  ο  Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς. Ο κ. Γεωργαντάς  μαζί με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κ. Τσιάρα θα είναι οι δύο εισηγητές της Νέας Δημοκρατίας στην συζήτηση της  πρότασης  δυσπιστίας στην Ολομέλεια σήμερα στις 18:00.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 21:11

Γεωργαντάς: Εγκληματούν σε βάρος του ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να διαπράξει ένα έγκλημα σε βάρος του Κιλκίς. Ο ανεκδιήγητος Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρογλου, ο οποίος πριν από 3 μήνες κατά την επίσκεψη του στο ΤΕΙ Κιλκίς, με τις δηλώσεις του άφηνε βάσιμες ελπίδες για τη δημιουργία δεύτερου τμήματος, φαίνεται ότι έκρυβε άλλα σχέδια. Ήδη έχει αποφασίσει την συνένωση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο υπάγεται και το παράρτημα Κιλκίς, με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια δεν αποτελεί λύση, αλλά εθνική ήττα. Υποχωρώντας στο όνομα και αναγνωρίζοντας στα Σκόπια μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται το εθνικό συμφέρον.